קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
משהי המליצה כאן על אוזניות קשת בלוטוס
חפרתי המון ואני לא מוצאת
(משהו ב-40 דפים האחרונים :) )
אשמח לקישור שוב
תודה!

מקפיצה
מישהי יכולה לעזור?

מדובר על המעיל הזה:

אני הזמנתי כזה מעיל שנה שעברה לילד בן חצי שנה מידה 80 מהקישור הזה
https://he.aliexpress.com/item/2013...723.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBDeDDC
לבש כבר שנה שעברה והיה גדול עליו, עכשיו מדדתי לו את זה זה מעולה ילבש גם השנה, הוא בן שנה וחצי עכשיו, יחסית גבוה ושמן, אבל אם הייתי מזמינה עכשיו כן הייתי לוקחת מידה גדולה יותר שיהיה לשנה הבאה גם
מעיל מהמם, עומד יפה על הגוף

https://he.aliexpress.com/item/2013...723.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBDeDDC
לבש כבר שנה שעברה והיה גדול עליו, עכשיו מדדתי לו את זה זה מעולה ילבש גם השנה, הוא בן שנה וחצי עכשיו, יחסית גבוה ושמן, אבל אם הייתי מזמינה עכשיו כן הייתי לוקחת מידה גדולה יותר שיהיה לשנה הבאה גם
תודה ענקית! עזרת לי

דברים מוצלחים שהזמנתי והגיעו לאחרונה
נגן- מעולה, עם תפריט בעברית, הזמנתי מהמלצה פה, הגיע תוך פחות משבועיים
קשת ג'ינס לילדה- חמודה מאוד
כיסוי לספה- מבד אלסטי, נמתח וגמיש
עגילים לילדות - כבר חודשיים על האוזן, ונראה מצוין, עכשיו מתחיל להשחיר קצת
תיק שומר חום - מתאים ל2 בקבוקי תינוק פשוטים
עגילים לנשים- מחמיאות
נעליים לילדים- נראה מצוין, עשוי מעור, קניתי לתינוק שהתחיל ללכת
נעליים לילדות- חמודות מאוד
הנעליים אצלי שבוע, כך שאני לא יודעת מה האיכות שלהם,
מקווה שיחזיק מעמד עד סוף החורף :rolleyes:

איזה מידה אצטרך לילדה בת 2-2.5 ?
אני הזמנתי את המידה הכי קטנה (24Mׂ) וזה גדול לבן שלי בן 3
אבל אולי זה היה טעות מה שהם שלחו כי קיבלתי את הכסף חזרה, אז אולי תבדקי עם המוכר סנטימטרים

זה מספיק מחמם?
מתאים לחורף הירושלמי?

מישהי יודעת על חולצה עם פייטים מחליפים צבעים לילדה בת 5?

השאלה כמה זה עולה שם... הייתי רוצה באליאקספרס בזול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה