קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
השאלה כמה זה עולה שם... הייתי רוצה באליאקספרס בזול...
בירושלים בכיכר השבת יש חנות חמודה. אני חושבת שקוראים לזה פאזל המכירה של מירי משהו כזה.

שאאלה למנוסות,
הזמנתי נעליים ועכשיו הן היגיעו וכבר לא רלונטי, במידה ולא אאסוף את החבילה והיא תוחזר למוכר, יתנו לי זיכוי?

השאלה כמה זה עולה שם... הייתי רוצה באליאקספרס בזול...
ראיתי את אחיינית שלי עם חולצה מתוקה עם פייטים מתחלפים. וגיסתי אמרה לי שזה מלידר.
25 שח נראה לי.
אפרופו לידר-אז תדענה שיש שם בשנה האחרונה סחורה מהממת וזולה. חולצות מכופתרות משובצות לבנים מבד פלנל משגעות ב-35 שקל. בעוד שבמקומות אחרים יכולות להתחיל מ-50 שח.
אפילו לא להאמין-מצאתי שם שמלה מטריפה לבת שלי לשבתתת לחורף, (בת שנתיים) כל מי שראתה חשבה שזה keds
שווה להציץץ

שאאלה למנוסות,
הזמנתי נעליים ועכשיו הן היגיעו וכבר לא רלונטי, במידה ולא אאסוף את החבילה והיא תוחזר למוכר, יתנו לי זיכוי?
השאלה מבחינה מוסרית.
המוכר ישא בעלויות של המשלוח פעמיים.
אם זה לא בגלל מחדל שלו וכד', אני חושבת שלא הוגן...

הקפצה מחכה לתגובות....
סתאם אני עוברת עכשיו על האשכול, חופרת בו עמוק ונתקלתי בהודעה הזו
יש פה כמה קישורים למחזיקי מוצץ מהממים.
https://sale.aliexpress.com/he/__pc...&terminal_id=45599372169447e387430ff3ddb2dc67

https://he.aliexpress.com/item/Pers...&terminal_id=45599372169447e387430ff3ddb2dc67

https://he.aliexpress.com/item/New-...&terminal_id=45599372169447e387430ff3ddb2dc67

שאאלה למנוסות,

ממש נראה לי מגעיל לעשות את זה
סליחה על הבוטות
וגם כנראה לא תקבלי שום החזר

נערך לאחרונה ב:
לא מאמינה בעיה שלך הם יקרו לזה הם כבר חייבו אותך בהזמנה

ממש נראה לי מגעיל לעשות את זה
סליחה על הבוטות
וגם כנראה לא תקבלי שום החזר
סליחה?
ממש לא התכונתי להגעיל אף אחת, בנקסט לדוגמא זו שיטה ממש מומלצת... גם על ידם.
וחוצמיזה מישהי לפניך כבר האירה את תשומת ליבי בעדינות ואני אכן לא מתכננת לעשות זאת.

סליחה?
ממש לא התכונתי להגעיל אף אחת, בנקסט לדוגמא זו שיטה ממש מומלצת... גם על ידם.
וחוצמיזה מישהי לפניך כבר האירה את תשומת ליבי בעדינות ואני אכן לא מתכננת לעשות זאת.

מעולה
כל הכבוד!

אבל לא הבנתי אם המשלוח לא נדרש מזכים אותך כספית?

יש למישהו קישור למשחק אופנוע משטרה או הצלה עם אורות שדומה לאמיתי?

גם בזארה ראיתי חולצות פייטים והיה בעוד כמה חנויות בקניון. זה הטרנד עכשיו ויש את זה בכל חנות ילדים כמעט שבו תלכי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה