קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אני מתחילה להתייאש מאלי אקספרס-דברים שהזמנתי בחודש ה-6לא הגיעו
המוכרים אומרים שזה במדינה שלי בדואר-לא קיבלתי שום הודעה(מנקסט אני כן מקבלת )
ודברים מלפני חודשיים גם לא הגיעו
מתייאשת...

אשמח אם מישהו הזמין גאדג'טים למחשב, שמתאימים למתנה.

תודה!

אני צריכה עזרה מחפשת סרט כמו הקישור המצורף- עם משוב טוב ומשלוח חינם
ולא מוצאתתתת.........
https://he.aliexpress.com/item/New-...eadwear-Girl-Dress-Accessory/32822460773.html

אין עליכם עם האשכול הזה...............

-.jpg

אני הזמנתי את הורוד

אני מתחילה להתייאש מאלי אקספרס-דברים שהזמנתי בחודש ה-6לא הגיעו
המוכרים אומרים שזה במדינה שלי בדואר-לא קיבלתי שום הודעה(מנקסט אני כן מקבלת )
ודברים מלפני חודשיים גם לא הגיעו
מתייאשת...
אין יאוש בעולם כלל...!

אם את מחכה מיוני זה לא יגיע לך כלל סליחה על היאוש
אבל תפתחי סיכסוך

מישהי הזמינה שחפצים לילדים לגילאי 2-5 משהו טוב
אני אשמח לקישור
תודה מראש,

איך אפשר לעקוב אחרי הזמנות מאלי אקספרס, כשבדואר ישראל כתוב שזה מספר לא תקין או לא קיים?

אני רוצה להזמין מעיל לבנים אז יש טבלת מידות לפי גובה הילד ויש את המידות מתחת למוצר , איך אני מחליטה מה להזמין כי רציתי לגובה 130 וליד זה כתוב שזה מתאים לילד בן 10-11 וזה לא כל כך הגיוני

זה הקישור למעיל
אשמח לעזרה

https://he.aliexpress.com/item/2016...0000&scm_id=1007.13338.110449.000000000000000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה