קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו המלצה לחפתים יפים באמת,
מתנה לחתן צעיר עם טעם טוב?
(סביבות 5-7 דולר)

מחפשת כרית צואר טובה לטיסה.
עשיתי חיפוש, קבלתי מגוון ענק. אני רוצה משהו שהתנסית איתו ויש לך המלצות לגביו.

אולי תכתבו על מבצעים ספציפיים, כי מלמעלה ראיתי מוצרים שבסופרפארם יותר זול....

יש מארז של מגבוני האגיס נראה לי 79 ש"ח
יש מארז של טיטולים כל מיני סוגים
יש מארז של בקבוקי מאם 4 ב 99 ש"ח

יש מארז של מגבוני האגיס נראה לי 79 ש"ח
יש מארז של טיטולים כל מיני סוגים
יש מארז של בקבוקי מאם 4 ב 99 ש"ח
אולי תכתבו על מבצעים ספציפיים, כי מלמעלה ראיתי מוצרים שבסופרפארם יותר זול....

https://www.groo.co.il/deal/1021786...rce=email&utm_medium=kcc&utm_campaign=huggies

כאן גם נראה זול
משלוח נראה לי 15 שח
זה 6 חבילות האגיס ב200 כולל מתנה נחמדה
ואגב, בסופר פארם הרבה פעמים יש בקבוק מאם ב.25 שח...
וטיטולים גם לפעמים ממש זול

הסטייל בתיקים עכשיו: (לא הזמנתי רק ראיתי) קוראים לזה משהו עם המילה גאומטרי...
HTB1ZmphmbYI8KJjy0Faq6zAiVXaE.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה