קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נערך לאחרונה ב:
פשוט לא מוצאת:mad:
תוכלי לשלוח לי צילום מסך?
:):)
upload_2018-11-18_12-16-10.png

תגלגלי עוד למטה ...

אני מחפשת מתנות שאפשר לתת לחברה בשאוואר אם יש מישהי שהזמינה פה דברים אשמח שתעלה לפה קישורים.

אני מחפשת מתנות שאפשר לתת לחברה בשאוואר אם יש מישהי שהזמינה פה דברים אשמח שתעלה לפה קישורים.

עד שתקבלי את כל מה שתזמיני... החברה כבר תתחתן
בכל אופן נראה לי יותר מהיר וזריז, לעשות איסוף של פריטים קטנים זולים ושימושיים מהבית, ומהכל ב-שקל שנמצא היום בכל שכונה ....
בתכלס', אם תפתחי פה נושא בקשה לרעיונות לשאוור. תוך כמה דקות יהיה לך מלאי רק מדברים בסיסיים [ולא יקרים] שיש בכל בית ממוצע...
ב-ה-צ-ל-ח-ה ומזל טוב

היא כנראה מתכוונת המידה השניה
אני הזמנתי את זה במידה 3.5
עוד לא הגיע

בכללי נעלי תינוקות בעליאקספרס הן גדולות
0-6 מתאים בדרך כלל מ5 חודשים
הנעליים של פוקס למשל יותר קטנות
תינוק בן 0 חודשים- לא צריך 11 ס"מ אורך נעל...

זה הגודל השני מבין מה שקיים (4.5)
למטה מצורפת טבלה

עד שתקבלי את כל מה שתזמיני... החברה כבר תתחתן
בכל אופן נראה לי יותר מהיר וזריז, לעשות איסוף של פריטים קטנים זולים ושימושיים מהבית, ומהכל ב-שקל שנמצא היום בכל שכונה ....
בתכלס', אם תפתחי פה נושא בקשה לרעיונות לשאוור. תוך כמה דקות יהיה לך מלאי רק מדברים בסיסיים [ולא יקרים] שיש בכל בית ממוצע...
ב-ה-צ-ל-ח-ה ומזל טוב
היא התארסה רק עכשיו מקסימום זה אם לא יגיע עד השאוואר זה יהיה לחברה אחרת.

היה כאן קישור לכיסוי לייקרה לספה, במבחר הדפסים.
מישהו/י יודע/ת אולי?

מחפשת ספר זיכרונות לכיתה ח', במחיר מוזל.

למישהי יש המלצה?
מחפשת:
קרדיגן לאישה - נחמד וזול, ללבישה פתוח.
ספרי לשמן - בקבוק שאפשר למלא כמובן.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה