קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
זה מעולה
אולי כדאי לחלק את הקטגוריות לגיליונות ולא לעמודות
רעיון,ככה זה יהיה יותר מסודר באמת.
אגב, כל אחד יכול לערוך את הגליון, וגם הוספתי עמודה של הערה ושם הניק.
מצרפת שוב את הקישור

רעיון,ככה זה יהיה יותר מסודר באמת.
אגב, כל אחד יכול לערוך את הגליון, וגם הוספתי עמודה של הערה ושם הניק.
מצרפת שוב את הקישור
בקיצור נראה לי שאתר יהיה יותר טוב. על אף שזה רעיון מעולה. אתר יותר מסודר בלי כל אחד שמוסיף מה שהוא רוצה, וכן מנהל האתר יוכל למנות עוד כמה 'מנהלים' בשביל שיעזרו לו בעבודה

ישהו הזמין רמקול נייד טוב עד עשרים דולר?
מה אתם אומרים על זה?

קניתי רמקול של QCY מהמם לפני שנה, מה שהילדים שלי לא עושים לזה ,זה עדיין עובד בשיא העוצמה, והשמע- בס מעולה. זה יחסית יקר, אבל במבצעים המחיר שלו יורד.

קניתי רמקול של QCY מהמם לפני שנה, מה שהילדים שלי לא עושים לזה ,זה עדיין עובד בשיא העוצמה, והשמע- בס מעולה. זה יחסית יקר, אבל במבצעים המחיר שלו יורד.
יש לך קישור?

יש לך קישור?
שכחתי לצרף..
https://he.aliexpress.com/item/QCY-...310.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d59HgSl

לגבי העוצמה המקסימלית שלו- אני לא ממש יודעת, אף פעם לא ניסיתי לשים אותו בפול ווליום ולא באולם.. אין לו כפתור ווליום אלא זה נקבע לפי המכשיר שמחובר אליו (בחיבור בלוטוס או AUX)

• תודה
Reactions: mp5
מישהו יכול לומר לי מה זה המציאות של רותי???
הקבוצה היא קבוצת המלצות להעתקים של מותגים וגם לקישורים רגילים מומלצים מאליאקספרס
רוב הקישורים בקבוצה נקראים מותג מוסתר תמונה אחרת בקישור כהסוואה, למשל כדי לקנות שעון מותג תראו בקישור תמונה של שמלה. ההוראות להזמנה נמצאות בפוסט של אותו מוצר, יש לקרוא כל מילה ולבצע במדויק!
כאשר רשום לכתוב RUTI בהודעה למוכר. יש לעשות זאת בדף התשלום! במקרה ששכחתם הכנסו מיד להזמנה ורשמו בהודעה רגילה למוכר. כל בעיה במותג מוסתר לפנות בפרטי!
במוצ״ש עולים בקבוצה מותגים גלויים-רואים בקישור מה אתם מזמינים

משהיא אולי הזמינה קישוטי שיער לתסרוקת ויכולה לעלות קישור?

אני הזמנתי כבר כמה פעמים תרסיס לשמן ואף פעם לא הגיע משהו מוצלח ולאחרונה קניתי פה בארץ של חברת פוד אפיל ב29 ש''ח מעולה!! ממליצה בחום שווה כל שקל.

איפה קנית אני לא מוצאת בשום מקום בכזה מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה