קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מה אומרות על זה?
https://he.aliexpress.com/item/Lawa..._expid=06734641-7a52-4352-89b5-f12a1abfbbca-1
המשוב נראה חיובי, לא?
והגודל?
upload_2018-12-6_12-13-57.png

מקסים
גם לדעתי קצת יקר .
כדי לדעת אם מומלץ כדאי להכנס למשובים של הלקוחות. שם את רואה כמה כוכבים הרוב נתנו. מה רשמו. והאם היה שווה

לא הצלחתי לפתוח:(
בהמשך להודעה הזו
ולאחר התגובות הנלהבות שקבלתי ממכם
ובעקבות הפניות שאני מקבלת באישי מה מתקדם,
אני מצרפת לכם לינק לטעימה,
בכל יום נוספים מאות מוצרים...
אני ממשיכה במלא המרץ להריץ את האתר,
לי נראה שעדיף להשיק אותו שהוא יהיה מושלם לגמרי,
מה דעתכם?.....
אם יש לכם רעיונות לשיפור וכו' תעלו.

כובע פונפון לבת שנתיים שהזמנתי
https://he.aliexpress.com/item/Skul...00.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.d8d15eb1aBZDJX
פונפון אמיתי גדול ורך, מומלץ בחום.

ובאותו עניין-דיס המלצה על כובע פונפון שהזמנתי לעובר :eek:
פונפון דחוס מחוטי פלסטיק. לא שווה את מחירו כלל.
https://he.aliexpress.com/item/2018/32888607170.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.21f1eb46M8p9iP

מחפשת לקנות כובע פונפון לגיל 0-3 עם פונפון אמיתי ורך- וכמובן זול :)

מחפשת לקנות כובע פונפון לגיל 0-3 עם פונפון אמיתי ורך- וכמובן זול :)
גמני,
עשיתי חיפוש ממש רציני באלי אקספרס ואני לא מוצאת - הכל גדול.
בנקסט גם אין יפים.

משהי הזמינה?

אני מחפשת:
*תיק צד לילדה בכיתה א', שיתאים לה למחברת ובקבוק.

*מישהי שמעה על קופסא חמודה לסנדוויץ? (לא אכפת לי קישור שלא הוזמן)

*שעון קסיו לילד בן עשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה