המלצתי באשכול הזה ובעוד אשכולות, על נגן אני כבר יביא קישוריםאשמח להמלצה על נגן MP תומך עברית
תודות
בעיני ממש מעולהאיך האיכות? הבד דק או עבה?
אני רציתי לילדה בת 4 מעיל שיהיה טוב גם לשנה הבאה אבל לא יהיה מידי ענק להשנהאשמח לדעת איך המידות של נקסט במעילים
אני רוצה שיהיה גדול אבל לא שלא יוכלו ללבוש,
השאלה אם מראש הם עושים את המעיל גדול יותר מהבגדים ולהזמין את המידה שאני תמיד מזמינה
או כן להזמין מידה גדולה יותר אם אני רוצה שיהיה גדול מספיק?
מאותו מוכר, באותה הזמנה.שאלה-
האם יש דרך לקנות באלי אקספרס כמה מוצרים אבל שיגיעו בחבילה אחת??
(אין לי כח ללכת לדואר עבור כל חפצון כ"כ הרבה פעמים).
לי מגיע לתיבת דואר..שאלה-
האם יש דרך לקנות באלי אקספרס כמה מוצרים אבל שיגיעו בחבילה אחת??
(אין לי כח ללכת לדואר עבור כל חפצון כ"כ הרבה פעמים).
תלוי בגודל המוצר.לי מגיע לתיבת דואר..
זה לא לכולם ככה?
תלוי בגודל המוצר.
מוצרים גדולים ובעלי נפח צריך לאסוף.
מוצרים קטנים מגיעים לתיבת הדואר, בד"כ לוקח להם זמן רב יותר מאשר למוצרים גדולים.
(יעילות הדואר...)
אולי תבוא מנהלת שתעשה אשכול נהול ותשים שם את כל הקישורים כמו בפורום סאונד ומוזיקה שאבדו שם ראש אבל לא נראה לי שזה יקרהאולי כדאי לפתוח אשכול חדש,מכיון שהאשכול עם כל כך הרבה דפים ומאבדים ראש?!
חסום לי בנטפרי
שלחתי לבדיקהחסום לי בנטפרי
נקסט לפעמים שולחים בדואר קופונים, לא ברור לפי מה.האם יש איפשהוא עכשיו קופון לנקסט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים