קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
משהי מכירה את האתר הזה?

EZPOPSY

אני רואה שם שמלות מהממות וגם לא זולות...

משהי ניסתה להזמין משם?

נכנסתי מסקרנות עכשיו לאתר ואני רואה שם שמלה עם אותן תמונות שיש באליאקספרס ב $7.79 דולר ושם באתר היא עולה $ 62.29

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אולי מישהו יודע (מעודכן) לאיזה חברות ניתן להכשיר את ה- C2? אפשר לפרטנר? (אורנג')
לפי מה שטענו באשכול אחר בימים האחרונים נחסמו כל האפשרויות, חוץ מאולי פרטנר בעלות גבוהה (כ200 ש"ח).
אני מחפשת חדש לגמרי, יש חיה כזאת?
אולי תחפשו סוסיתא מודל 1960 חדשה באריזה?
מכשיר נוקיה C2 לא מיוצר החל משנת 2014! לכן אין כ"כ סיכוי להשיג חדש.

אני את הראשון מאד יפה
נראה לי לגיל שנה את צריכה את המידה השניה

החזיק לך מעמד?
נראה לך יתאים לתינוקת נמרצת שאוהבת לרוץ? :)

החבילות מתחילות לזרום... (כמובן ללא מטרת רווח, נראה שלאחרונה חשוב לציין פה...:rolleyes:)
סיכות מתוקות ואיכותיות במיוחד לילדות
עוד סיכות מתוקות מאד לילדות
נעליים לאישה - נראה לי מהמלצה ישנה באשכול... יפות, הגיעו תוך חודש, איכות נחמדה ומידה מתאימה לגודל.
חבילה של 200 סוגרי סיליקון לעגילים בגרושים -הגיע תוך 6 שבועות. תמיד טוב שיש בבית...

איזה מידה לקחת למידה פה בארץ?

הזמנתי אוקי טוקי מאליאקספרס.
זה הגיע דרך חברת שילוח אקסולוט.
אקסולוט מבצעת את מסירת המשלוח או במרכזי מסירה ללקוח או ע''י שליח עד הבית, בהתאם להסכם עם האתר / מוכר. (לא עובר דרך דואר ישראל).
במקרה שלי זה הגיע למרכז מסירה הסמוך ביותר למקום מגורי (למעשה אינו סמוך כלל), ונשלחה לי הודעת SMS על כך, מה שלא ראיתי כי יש לי קו כשר.
משלא קיבלתי את החבילה אחרי תקופה - פניתי למוכר והוא שלח אותי לברר את זה מול החברה.
התברר שהחבילה חיכתה לי במרכז מסירה וכיוון שלא הגעתי לקחת - היא חזרה למחסנים, ויעלה לי 38 שקלים להחזיר אותה חזרה למרכז מסירה.
כשהתלוננתי למוכר על חברת שילוח מוזרה זו בה בחר להשתמש טען שאסור לייבא אוקי טוקי לישראל, וחברת שילוח זו היא היחידה שיכולה לעשות את זה.
מישהו שמע על זה?

אם המוכר אכן צודק, אז כדאי שתדעו שאוקי טוקי מגיע עם חברת שילוח זו למרכז מסירה, זה אומר:
1- תבררו מה המרכז מסירה הקרוב לביתכם. יתכן שזה רחוק ולא שווה לכם הבלאגן.
או אולי בתוספת תשלום (שעדיין יהיה שווה) אקסולוט ישלחו את זה עם שליח לביתכם.
2- אתם חיבים להיות נגישים להודעות SMS.
כשביקשתי שישלחו לי מייל (כשזה מגיע בחזרה למרכז מסירה) - המזכירה אמרה שאין אפשרות, ושאחפש מישהו שיכול לקבל הודעות.
וכשאמרתי שאעקוב באתר אחר מיקום החבילה, אמרה שלא תמיד האתר מעודכן.
לידיעתכם...

מחפשת מודד חום בלי מגע.
אם יש למישהו קישור, אשמח.
תודה רבה

לא! רק מה שרשמת היה עם עלות משלוח וזה לא שימי לב

תיק לעגלה מההמלצות פה, הגיע יפיפה מהמם וגדול!
גרביונים לילדות המליצו פה כמה פעמים, ממש התאכזבתי, חלק הגיעו עם חורים וחלק לא במידה, ונקרע מהר מאד בלי יכולת לתקן.
בלוטות' קטנטן עושה את העבודה מצוין ולא נראה כמעט, אמנם לא עובד מידי הרבה שעות ברצף ולכן הזמנתי 2.
משאבה לניפוח אופניים קטנטנה עובדת מצוין! קומפקטית, אפשר לסחוב לכל מקום.

הזמנתי את החצאית הזו לאחר הרבה המלצות פה בפורום
https://www.aliexpress.com/item/201...323.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvKDk5I
הזמנתי מידה 6 לילדה בת 5 די גבוהה
היגיע רחב וארוך יחסית...התאכזבתי...:(
לאף אחת שהזמינה והמליצה, זה לא היגיע רחב מאד??
רק אלי??
רוחב של לפחות פי שתיים מהמידה הרצויה...וזה קורדרוי כך שמסובך מאד להצר...
התאכזבתי כי זה מחיר של חצאית בארץ כמעט...
ובגלל ההמלצות הרבות הזמנתי בלי להרגיש שאני מהמרת...לכן מאד מעניין אותי אם זה פשלה רק אצלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה