קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
או קיי המוצרים שלי:
  1. הנגן המומלץ בחתימה שלי, מוצר הדגל... :)
  2. כרטיס מיקרו SD מהירות 100 מ"ב, עובד טוב, הזמנתי כמה כאלה, מ2 מוכרים, אחד קצת יותר יקר, משלוח קצת יותר מהיר, אבל ארוז ב2 מעטפות והגיע עם שליח לבית, (לא מתחייב שגם לכם...), השני יותר זול, יותר ממליצים ויותר הזמנות, הגיע קצת יותר לאט (עוד יומיים יותר...)
  3. חצובה למצלמה, גובה מטר אחד, מאלומניום, היא באמת מאלומניום אבל הפלסטיק שלו סיני מקורי..., שווה תמחיר וזהו.
  4. עכבר בלוטוס, עכבר שלא מצריך לתפוס חיבור יקר וחשוב של USB אלא מתחבר לבלוטוס של המחשב, חשוב: קשה לקלוט איך לחבר אותו למחשב.
  5. מתאם כרטיס מיקרו למחשב USB-3 מהיר. מאד מומלץ
  6. אוזניות שיאומי בסיסיות, מרוצה מאד, בס טוב, ואיכות שמע מעולה, כמובן ביחס למחיר.
  7. פנס ספר, בטריות/כבל מיקרו. מאד מרוצה.

או קיי המוצרים שלי:
  2. כרטיס מיקרו SD מהירות 100 מ"ב, עובד טוב, הזמנתי כמה כאלה, מ2 מוכרים, אחד קצת יותר יקר, משלוח קצת יותר מהיר, אבל ארוז ב2 מעטפות והגיע עם שליח לבית, (לא מתחייב שגם לכם...), השני יותר זול, יותר ממליצים ויותר הזמנות, הגיע קצת יותר לאט (עוד יומיים יותר...)
  3. חצובה למצלמה, גובה מטר אחד, מאלומניום, היא באמת מאלומניום אבל הפלסטיק שלו סיני מקורי..., שווה תמחיר וזהו.
  4. עכבר בלוטוס, עכבר שלא מצריך לתפוס חיבור יקר וחשוב של USB אלא מתחבר לבלוטוס של המחשב, חשוב: קשה לקלוט איך לחבר אותו למחשב.
  6. אוזניות שיאומי בסיסיות, מרוצה מאד, בס טוב, ואיכות שמע מעולה, כמובן ביחס למחיר.
באמת מיוחד ומפורט!!

מישהי הזמינה מטריה איכותית ברמה גבוהה?
עדיףמתקפלת

לכל אלופי החיפושים
מחפשת תחפושת לתינוקת
בבושקה
או סקוטית
או בובה
או נסיכה
מי שמוצא יעזור לי
ועוד משהו קטן
קונה כמעט את כל מה שאתם מעלים
אין מילים!

הי,
קודם כל תודה לכווולם אני מאד נעזרת בשיתופים שלכן.
ההיתי רוצה להתיעץ איתכן מה את אומרות על השמלה הזו?
https://he.aliexpress.com/item/3-8-t/32955328838.html?spm=a2g16.search0104.3.27.3f89755cNVKVSe&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_100031_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_538_537_536,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_pvid=cdb3c0ee-b904-4e16-b984-12105cadab7c&algo_expid=cdb3c0ee-b904-4e16-b984-12105cadab7c-3
אני מתכוונת לשמלת תחרה בצבע בז'
אני רוצה אותה לחתונה????? ואח"כ שתהיה לשבת שבת החתונה בסוף אדר אז אני רוצה זה יהיה בגד לקיץ.
אשמח לכל תגובה או רעיון.
תסתכלי בפידבקים, הם לא משהו..

מישהו קנה פעם ויש לו קישור??? בעליאקספרס ודומיו....
bb1c8ce74a6f274010b248352febcf76.jpg

או קיי המוצרים שלי:
המפרט של הנגן - בעברית?

נכון, אבל רק בגלל זה אולי בסין יש משהו יותר זול...
בכל אופן תודה רבה.
לא כל דבר צריך לקנות בסין. אם יש בארץ במחיר יחסית נורמאלי מומלץ דבר ראשון לחפש בארץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה