קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
יש לי כמה שאלות על הנעל:
איך הפרווה שלה?
הנעל עצמה היא זמש?
כמה נוחה?
איזה מידה לקחת ומה את בד"כ?
תודה!!

הפרווה עצמה מהממת ויפה.
הנעל לא נראית משהו יקר, סוג כזה של 150 ש"ח.
נוחה? לא נוחה ולא לא נוחה...
לקחתי מידה 39 וזה טיפונת קטן עלי ברגיל אני 39-40.

אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מכם קנה באליאספרס?
אשמח לעזרה
יש בלי סוף.

הנה עט מגנט בצורת ירקות שונים

https://he.aliexpress.com/item/4Y4A...lgo_pvid=bd14a051-1029-4159-acd9-de39046d402c
משהו יותר בכיוון הזה, מצאתי רק באליבבא, אולי אתם תצליחו למצוא באליאקספרס.
HTB1i8sYcoD.BuNjt_ioq6AKEFXad.jpg_640x640xz.jpg

חיפשתי בריכת כדורים לבן שלנו החמוד, כמעט בן שנה זה מה שמצאתי (אני קונה דרך זיפי), מה אתם אומרים, זה מספיק גדול בשביל ילד לשחק? והאם הכדורים מספיקים? (100 כדורים), אשמח למי שיכול לענות (אם אתם מעונינים לדעת זה יוצא יחד 55.9 ש"ח, אם למישהו יש יותר זול אודה לו אם ישים קישור, כמובן של זיפי.)
הבריכה
הכדורים

נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מכם קנה באליאספרס?
אשמח לעזרה

משהו יותר בכיוון הזה, מצאתי רק באליבבא, אולי אתם תצליחו למצוא באליאקספרס.
צפה בקובץ המצורף 430417

ראיתי את זה בהכל בשקל לפני כמה חודשים...
יש את זה להורים שלי
אכן נקרע מהר

דווקא היה לי אחד שהחזיק כמה שנים טובות, נראה לי קניתי בארה"ב:rolleyes:

חיפשתי בריכת כדורים לבן שלנו החמוד, כמעט בן שנה זה מה שמצאתי (אני קונה דרך זיפי), מה אתם אומרים, זה מספיק גדול בשביל ילד לשחק? והאם הכדורים מספיקים? (100 כדורים), אשמח למי שיכול לענות (אם אתם מעונינים לדעת זה יוצא יחד 55.9 ש"ח, אם למישהו יש יותר זול אודה לו אם ישים קישור, כמובן של זיפי.)
הבריכה
הכדורים
מישהו יכול לענות? מאוווד יעזור לי!!

מה זה אומר שהבריכה נחמדה? הגודל מתאים אם ימלאו את זה בכדורים?
ולגבי הכדורים זה מאותו מוכר? ניסיתם לפתוח סיכסוך?

כן. ניתן להכניס 2 ילדים בערך בגיל הזה+כדורים. ממש כייף!

לא יודעת אם זה אותו מוכר. עבר הזמן הגנה אז לא יכלתי לפתוח סכסוך.

כן. ניתן להכניס 2 ילדים בערך בגיל הזה+כדורים. ממש כייף!

לא יודעת אם זה אותו מוכר. עבר הזמן הגנה אז לא יכלתי לפתוח סכסוך.
בדקתם שזה אותו גודל?
ומהיכן הזמנתם/קניתם כדורים? הגודל שאני עומד להזמין זה הגודל המתאים? יש שם משהו יותר גדול.

בדקתם שזה אותו גודל?
ומהיכן הזמנתם קניתם כדורים? הגודל שאני עומד להזמין זה הגודל המתאים? יש שם משהו יותר גדול.

אני לא יכולה לבדוק כי לא הזמנתי מהמחשב שלי אלא של אחותי ולכן אין לי קישור.
אבל זה נראה אותו הדבר- כולל הסל (בדגמים הקטנים אין סל לכדור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה