קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אני רק רוצה לחדד....;)
זה לא בגד לפסח... בפסח ממש א"א להלביש כזה קצר
אבל מוכרת התופעה שקונים קצר לפסח ואז נאלצים לגנוז את זה בארון לקיץ....
תכלס בפסח רק בגדי מעבר!

משהו יכול לעלות לכאן קישורים(עדיף מזיפי)של דברים לנוי לחדרים ולמטבח(כמו שלט שכתוב עליו מטבח באנגלית או שלטים לחדרים וכו'
תודה מראש לכל העונים!!!!!!
אולי זה יענין אותכם, בעצם אולי יענין עוד כמה
מדבקת קיר - עציץ נראה טוב הזמנתי כעת!!!
נראה טוב לקיר פינה בבית או אפילו לכניסה לבית....
בהצלחה.

איפה אפשר למצוא חליפה לחתונה לתינוק בן חצי שנה

מה זה אומר מעולה? כמה זמן בשימוש?

כל פעם כשאני קונה שעון הוא מפסיק ללכת/ מתפרקת לו הרצועה/ מתנצת הזכוכית/ נופלים המחוגים ואני כבר מרחמת על הילדים.
נראה לי שיש לנו כבר שנה. היא לא הולכת איתו כל הזמן.. עשתה הפסקה ועכשיו קנינו לה חדש אז הקטנה התחילה ללכת איתו. עובד פיקס.

שלום
קניתי שעון חכם משיואומי והוא התקלקל אחרי בערך חודש וחצי יודעים ניתן לקבל ע"ז שירות יש אחריות או משהו???

אני רק רוצה לחדד....;)
זה לא בגד לפסח... בפסח ממש א"א להלביש כזה קצר
אבל מוכרת התופעה שקונים קצר לפסח ואז נאלצים לגנוז את זה בארון לקיץ....
תכלס בפסח רק בגדי מעבר!

א. עם גרביונים
ב. השנה שנה מעוברת, אמור להיות חמים ונעים

הלא
הכונה שלא אוכל לבד
אז איך עושים זאת?
או הכוונה שלא כל פלאפון

?
אתם צריכים גם תרגום לאנגלית או לסינית?
אתם שאלתם על מכשיר מסוים ועניתי לכם שאפשר אותו לפתוח די בקלות,
ומשום מה החלטתם שהכוונה לכל מכשיר, בהתעלם מעשרות אשכולות בנושא בפרוג.
ועניתי לכם שלא בכל מכשיר אלא רק על מה ששאלתם או דומה לו ניתן לפתוח לבד,
ושוב אתם שואלים?
כל הפרטים על המכשיר שאני דיברתי כאןhttps://www.prog.co.il/threads/פלאפון-כשר-חדש-בפחות-מ49ש-ח-היתכן-עזרתכם-דחוף.312747/

נערך לאחרונה ב:
משהי פעם שמה פה קישור לרשת למשחקים לאמבטיה ואני לא מוצאת
אשמח שיעלו את זה שוב. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה