קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
הנעל הזאת משגעת! לקחתי בשחור, מידה 3.5 למידה בערך 34 בארץ. אבל צריך למדוד לפני סנטימטרים של כף הרגל... ריח ממש של נעל איכותית וגם הגימורים. ממש מוצלחת. גם מה שלא רואים בתמונה שזה עם פרווה בפנים יש פרווה.
זה לא מסורבל לילד ללכת איתם?

האם יש למישהי נסיון עם כרטיס זיכרון או דיסק און אוקי מאלי אקספרס האם זה החזיק והאם זה באמת זיכרון כמו שרשום?

אני חשבתי לחפש את הבת שלי לגברת
חשבתי לקנות לה את זה
https://he.aliexpress.com/item/Infantil/32953699339.html?spm=a2g16.search0604.3.245.37145f4eZmo5Qp&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_319_10059_10884_317_5736015_10887_10696_100031_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_431_10307_537_536_5736115,searchweb201603_6,ppcSwitch_0&algo_pvid=2e8deeb7-ccf9-4af9-b548-3b9d348ad213&algo_expid=2e8deeb7-ccf9-4af9-b548-3b9d348ad213-33

עם הנעלי עקב השניות מימין
https://he.aliexpress.com/item/Newb...lgo_pvid=4f372d1d-8c99-4452-b9b1-3d7131dcd8ea

היא עדיין לא הולכת- אז זה עקב בשביל הפוזה...

בסוף ירדתי מזה והזמנתי לה מינימאוס מהמם
לא בא לי שהיא תראה מסורבלת ומגונדרת כזו- זה באמת מתאים לגיל גדול יותר
איזה מינימאוס?
אפשר קישור?

קיבלתי אתמול את הגרביון הזה
הוא מעולה ממש! לייקרה שחור בערך 70 דנייר
יוצא זיל הזול! בערך 2.5 שח , כמו של חברת ממוי למי שמכיר
לא מצאתי יותר זול מ12.5 שח
מידה M מתאימה לגיל 3
ממש משתלם!!!
יש כזה גם לנשים?

הי
תודה לכולם על ההמלצות
הזמנתי דרככם המון מוצרים (בעז"ה כשיגיע אעדכן...)
מחפשת בגדי מעבר/קיץ לילד בן שנתיים וילד בן 4.
הנה חנות עם המון דברים יפים (המליצו כאן כבר על כמה דברים מהמוכר הזה)

עגילי נשים צבע זהב הגיע בדיוק כמו בתמונה, מאד גדול- גודל התליון 5 ס"מ, סה"כ 7 ס"מ בערך.
סכין לאבוקדו
פנס שולחני
נתפס עם קליפ הגיע תוך שבועיים, אפשר לחבר למטען או לשים בטריות
תמונה מחולקת עלה לי 10.85$ עכשיו עולה יותר, זה קנבס אבל מגיע רק הבד מודפס ומסגרת לבנה שצריך להסתיר או לגזור. מגיע עם מסמרים ומתלים לזה. הגיע תוך 10 ימים.

@משפט איפה אפשר לעדכן אותך על מוצרים? האם את עוקבת אחרי האשכולות או שכדאי לעדכן אותך כל פעם. ואיך?

*גם את\ה מאלה שקונים באינטרנט?*
איביי
אליאקספרס
צ'ילדרן פלייס
אסוס
פי אלף
טיסות
בוקניג
חופשות ועוד?

ידעת שאפשר *להרוויח כסף חזרה* על כל קניה שלך כעמלה משתנה של עד 30% מסכום הקניה??

וזה ממש פשוט!

*נרשמים פעם אחת לאתר קאשבק* עם מאגר של 300 אתרים שווים ובכל קניה מעכשיו והלאה דרך האתר, הכסף נצבר וחוזר אליך!

קישור לאתר מצורף:

https://cashdo.co.il/?ref=w6PEY

1f381
ויש גם מתנת הצטרפות של 10 ש"ח לכל נרשמ\ת!!!

1f4b0
אז תמשיכו לקנות בזול ותתחיל להינות מהכסף בחזרה
1f4b8
263a

איך עושים את זה? אפשר הסבר קצרצר?

אני הזמנתי 2. אחד עם שרשרת ואחד בלי. לדעתי עם יותר מוצלח

את התמונה שולחים למוכר בהתכתבות האישית איתו.

בחירת התמונה - הוא שם תמונה מאד ברורה בתיאור המוצר. איזו תמונה כדאי לבחור.
אפשרי תמונה של יותר מאדם אחד. אבל הם צריכים להיות במרכז התמונה
והוא חותך את התמונה שאת שולחת לו

בד"כ אפשר לבקש מהם שישלחו את התמונה המוכנה לפני ההדפסה

בהצלחה!!

אני הזמנתי 2. אחד עם שרשרת ואחד בלי. לדעתי עם יותר מוצלח

את התמונה שולחים למוכר בהתכתבות האישית איתו.

בחירת התמונה - הוא שם תמונה מאד ברורה בתיאור המוצר. איזו תמונה כדאי לבחור.
אפשרי תמונה של יותר מאדם אחד. אבל הם צריכים להיות במרכז התמונה
והוא חותך את התמונה שאת שולחת לו

בד"כ אפשר לבקש מהם שישלחו את התמונה המוכנה לפני ההדפסה

בהצלחה!!
אוקי תודה, אקח לתשומת ליבי

עגילי נשים צבע זהב הגיע בדיוק כמו בתמונה, מאד גדול- גודל התליון 5 ס"מ, סה"כ 7 ס"מ בערך.
סכין לאבוקדו
פנס שולחני
נתפס עם קליפ הגיע תוך שבועיים, אפשר לחבר למטען או לשים בטריות
תמונה מחולקת עלה לי 10.85$ עכשיו עולה יותר, זה קנבס אבל מגיע רק הבד מודפס ומסגרת לבנה שצריך להסתיר או לגזור. מגיע עם מסמרים ומתלים לזה. הגיע תוך 10 ימים.

@משפט איפה אפשר לעדכן אותך על מוצרים? האם את עוקבת אחרי האשכולות או שכדאי לעדכן אותך כל פעם. ואיך?
איך הולך התמונה המחולקת? אפשר לבחור תמונה?

[QUOTE="דג הכסף, post: 6182273, member: 37360"

@משפט איפה אפשר לעדכן אותך על מוצרים? האם את עוקבת אחרי האשכולות או שכדאי לעדכן אותך כל פעם. ואיך?[/QUOTE]
אחרי האשכול הזה אני עוקבת ומעדכנת באתר,
אם יש מוצרים נוספים או אשכולות אחרים שנפתחים על מוצרים מומלצים - כדאי לעדכן אותי,
- אפשר באישי, או דרך צור קשר באתר, או בדוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

באמת תודה לך ולכל מי שמעלה המלצות! אני מקבלת הרבה תודות מאנשים שנעזרים באתר... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה