קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
למישהי יש אולי קישור לקנית חרוזי סברובסקי/פנינה איכותיים ליצירת עגילים?

@SARA47 תודה,
אם תוכלי (רק אם לא קשה לך)
לפרט לי לאיזה גילאים המשחקים, - (אולי עדיף באישי כדי לא להפריע כאן לאשכול)
חלק מהקישורים זה בערך 15 דולר, בדקת שזה בהפרש ניכר מהארץ?

לגבי המשחק רמי נראה לי ממש לא שווה, זה נראה קלפים ולא לוחיות.

את רובם בדקתי מבחינת השוואת מחיר.
גיליתי שחלק גדול ממשחקי פוקסמיינד נמצאים באלי אקספרס בערך בחצי מחיר (אני בטוחה שהאיכות פחות טובה מהמקור, אבל לרוב זה עדיין שווה)
ומצאתי שבאתר של פוקסמיינד https://foxmind.co.il/games יש לכל משחק הוראות + צילום של הוראות המשחק שבקופסה, ככה שאפשר להיעזר בזה.
אז חרשתי את אלי ואלו החיקויים ששמורים אצלי בסל (עדיין לא קניתי! רק התלהבתי מהמציאות)
ד"ר יוריקה (מגיל 6+) עולה בארץ 90+, כאן הוא ב12.7 דולר (יש גם יקרים יותר).
פינגווינים על הקרח- (מגיל 6 ומעלה), בארץ בסביבות 100 שח
קוד הצבע (מגיל 5+) באזור ה90 שח בארץ
קטמינו מגיל 3+, בארץ מעל 100 ש"ח (בארץ מכיל גם כרטיסיות ופה נראה שזה רק חוברת)
חלומות (7+) בארץ בסביבות 50 שח, כאן ב6.2 דולר, עם כיתוב על הקלפים בעברית
ג'אנגל ספיד (8+)בארץ 70+

עוד כמה משחקים חמודים ששמורים אצלי בסל (לא של פוקסמיינד):
פרוג- משחק חשיבה ואסטרטגיה
בלוקוס- משחק אסטרטגיה מגיל +, בארץ ל4 שחקנים עולה בסביבות 120
עוד גירסה זולה יותר, ל2 שחקנים
קרנף
רמי
קטן, לנסיעות וכדו'
המבוקש

זהו בינתיים. כשיהיה לי זמן אני אעלה עוד

@SARA47 ממש תודה
מעריכה מאד את ההתיחסות המלאה לשאלה.
וגם עזרת לי.
תזכי למצוות.

האם מישהי מצאה באלי את המשחק "תפוס את הנוצה"?
210x313_f_255-255-255_3721373196234170a70.jpg
יש את המשחק הזה באלי, אבל המחיר שם מתחיל ב28 דולר.
ככה שזה לא יוצא שווה להזמין.

אולי אתם תעזרו לי..
קניתי מאלי אקספרס שקיות ואקום
ואין לי שואב אבק בבית.
יש עוד דרך לשאוב את האויר?
קניתי גם משאבה ידנית קטנה
ולסכלותי התברר שזה מנפח ולא שואב..

אני הזמנתי שואב לשקיות וואקום ב3.5 דולר. אעדכן בלנ''ד כשיגיע.

אולי אתם תעזרו לי..
קניתי מאלי אקספרס שקיות ואקום
ואין לי שואב אבק בבית.
יש עוד דרך לשאוב את האויר?
קניתי גם משאבה ידנית קטנה
ולסכלותי התברר שזה מנפח ולא שואב..
הזמנתי שואב כזה (ממוכר אחר, שלי אזל, אבל זה נראה מוצר זהה)
שאבתי איתו שקיות וואקום- צריך להפעיל לחץ על השקית - נניח לשבת עליה. שאב לי מעולה.

תראי לי קישור-?

הנה- משחק תפוס נוצה

אשמח שתעלי עוד. אני גם הזמנתי חלק. (שוקולד בריבוע, באלאגן, גינגל ספיד, טוויסטר )
מה זה קרנף?
חלומות- משחק שווה? נחמד?

אני אשמח לקישורים לטוויסטר ושוקולד בריבוע.
חלומות- לא מכירה מקרוב. יש עליו תגובות טובות. מערב דמיון. הוא חיקוי של פוקסמיינד והמשחקים שלהם בד"כ מאוד טובים.
קרנף- לא מכירה משחק כזה בארץ. אהבתי את העובדה שהמשחק נבנה לגובה ויש לו קלפים טובים. ככה שמקסימום אני משתמשת בו עם כללים שונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה