קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
שאלה קטנה....
יש לי הרבה דברים בסל, בזיפי, האם גם שם הולך המבצע של יום ההולדת של אלי להשפיע?

אשמח אם משהו יכול לזהות אילו מהסחלבים הם מסיליקון ולא מבד.
יש סחלבים שנראים אמתיים ממש

סחלב 1

סחלב 2 יקר יותר
סחלב 3

ובכלל אם קניתם פרחים מלאכותיים שלא נראים עלובים ונותנים רושם יוקרתי אשמח מאד לקישור
2 הקישורים הראשונים לא תקינים.
השלישי נראה לא אמיתי בעליל (תפתחי את התמונה של הפרח הלבן, עליו קל יותר לראות את מידת האיכות.

אשמח אם משהו יכול לזהות אילו מהסחלבים הם מסיליקון ולא מבד.
יש סחלבים שנראים אמתיים ממש
סחלב 1
סחלב 2
סחלב 3

ובכלל אם קניתם פרחים מלאכותיים שלא נראים עלובים ונותנים רושם יוקרתי אשמח מאד לקישור
כעת הקישורים תקינים אודה לעזרתכם

תודה על הקופונים
עזר לי מאד

לחצתי על דגם של עליונית בנקסט
וזה מה שנפתח לי?
מה זה? וירוס? עגלה.png

הזמנתי את המוצר הזה באתר הפולני- ורציתי לברר אם יש משהו בסגנון גם בעלי? אשמח לתגובות.
8-1.jpg

מישהו ניסה פעם להזמין מצלמת קנון מאלי אקספרס/איביי? אשמח למידע.
לא ניסיתי, אבל;
בבדיקה שעשיתי פעם, אין הבדל במחירים כמעט כי זה מגיע מארה"ב וכד' ולא מסין ואז ישנם מיסי קניה של ארה"ב. בנוסף משלוח עולה יקר מאד. (הנ"ל באיביי, באלי אקספרס נראה לי שאין בכלל להשיג).
ולא לשכוח שגם אם יהיה זול במקצת, אין אחריות בארץ בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה