קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מחפשת תיק איפור
מעדיפה שיהיה עם חלוקה נוחה בפנים (למברשות, מסקרה וכדו')
מישהי הזמינה וממליצה??

משאיבת חלב מעולה הזמנתי איזה 10
את זו האחרונה מהמוכר הנ"ל וניסיתי אותה בעצמי אבל הזמנתי הרבה לחברות גם ממוכרים אחרים והיה ממש טוב
וגם לגמחים למשאיבות שבמחיר משאיבה אחת יכלו להזמין 10

https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5afb4c4drQTMFX

נערך לאחרונה ב:
מחפשת קישור למשחק 'צוללות'. או איך נקרא המשחק באנגלית?
תודה

את זו האחרונה מהמוכר הנ"ל וניסיתי אותה בעצמי אבל הזמנתי הרבה לחברות גם ממוכרים אחרים והיה ממש טוב

https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5afb4c4drQTMFX
הייתי חייבת לומר שבדיוק משהי המליצה לי גם על המשאבה הזו!
אולי ממוכר אחר, לא יודעת.
אמרה שחברה שלה קנתה של מדלה חשמלית ב-אלף שח בערך ואת זו, מזו היא יותר מרוצה.

הייתי חייבת לומר שבדיוק משהי המליצה לי גם על המשאבה הזו!
אולי ממוכר אחר, לא יודעת.
אמרה שחברה שלה קנתה של מדלה חשמלית ב-אלף שח בערך ואת זו, מזו היא יותר מרוצה.

איזה מבין המשאבות?????
היא חייבת חיבור לשקע או שהיא נטענת???

השמלות שהעלית, איכותיות? נראות כמו בתמונה? איך הם אחרי כביסה? (לא רגילה לשלם כזה מחיר באלי אקספרס... וגם אין כזה הרבה משוב)
תודה.
רק אחת מהן יקרה, אבל ממש שווה את זה.
הייתי לובשת אותה חופשי לחתונה של אחות...
(אני קניתי אותה ביותר יקר...)
לא ניסיתי לכבס - כי לא לבשתי אותה מידי הרבה פעמים - רק לאירועים (לבשתי בשבע ברכות שלי עצמי)

יש חיבור של USB ויש לי מטען נייד
אני לקחתי את המשאיבה הכי זולה בלי הכריות הסגולות והקישוטים-לבן פשוט

type 8????
עם חיבור למטען נייד מקבלים אותה עוצמת שאיבה????

לא ניסיתי לבדוק אם היא נטענת,אולי
עם מטען נייד העוצמה היתה מעולה(ואני עושה על עוצמה גבוהה)
את המטען נייד קניתי בארץ בבזאר המציאות בירושלים עלה אולי 20 שח לא זוכרת
TYPE 2

תוך כמה זמן הגיעה המשאבה?
האם יש לה תו תקן? ז"א בטיחותית לשימוש? [הרי החלב קצת חם...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה