קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
הצמיד המדובר הגיע בתחילת השבוע לתיבת דואר (3 צמידים) אותו הדבר כמו שמוכרים כאן.

דרך אגב בקשר לכל הקישורים השיווקיים גם כשאני מעלה כזה קישור זה אך ורק המלצות אמיתיות
דברים שהייתי מעלה גם אם זה ללא רווח בשבילי.
תוך כמה זמן הגיע?

מישהו הזמין משקפי שמש עם מספר?

הזמנתי את זה, היה נראה לי כמו מטען נייד בזול, אז קניתי אבל מה שהגיע בסופו של דבר היה זה:
:(
נראה לכם שיש מה לעשות??, כי בתמונה ובמה שכתוב באתר זה כן נראה מטען נייד....
IMG_0746.JPG

לא הבנתי מה אתם רוצים, אשמח אם תסבירו לי.

הזמנתי את זה, היה נראה לי כמו מטען נייד בזול, אז קניתי אבל מה שהגיע בסופו של דבר היה זה:
צפה בקובץ המצורף 483172

יש בעמוד זה ובאלו שאחר כך את חלקי החילוף של C2.

צפה בקובץ המצורף 483172

שונאת להיות מעצבנת, אבל למה לא קראת את הפידבקים על המוצר?
רוב האנשים כתבו את זה...

ציטוט 4 משובים לדוגמא:
קיבלתי חצי מוצר, והחצי השני נשאר בסין
מוצר גרוע. לא עובד. הגיע אלי מפורק לגמרי.
זה הגיע מקולקל אני ממש לא ממליץ על זה
לא הייתי ממליץ לקנות את הקופסא הכחולה הזאת כתוב במפרט מטען נייד 5600 אמפר . אני לא יודע מה הקשר בין זה לבין מטען נייד לא ממליץ לאף אחד לקנות את זה אלה אם הוא רוצה קופסא כחולה

שאלה למומחי האליאקספרס:)
אם אני רוצה להזמין כמות ממוצר מסוים , מה הן ההגבלות?
אשמח להחכים בעניין.
(תשובות אפשר באישי ע"מ לא להכביד על האשכול-תודה!!)

שונאת להיות מעצבנת, אבל למה לא קראת את הפידבקים על המוצר?
רוב האנשים כתבו את זה...

ציטוט 4 משובים לדוגמא:
קיבלתי חצי מוצר, והחצי השני נשאר בסין
מוצר גרוע. לא עובד. הגיע אלי מפורק לגמרי.
זה הגיע מקולקל אני ממש לא ממליץ על זה
לא הייתי ממליץ לקנות את הקופסא הכחולה הזאת כתוב במפרט מטען נייד 5600 אמפר . אני לא יודע מה הקשר בין זה לבין מטען נייד לא ממליץ לאף אחד לקנות את זה אלה אם הוא רוצה קופסא כחולה
האפשרת לצפות במשוב בצורה הזאת בזיפי זה דבר חדש, ולכן לא ראיתי את זה כשהזמנתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה