- הוסף לסימניות
- #13,061
https://he.aliexpress.com/item/New-...977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOxja10מעניין ביותר. אם אפשר קישור.
תודה
https://he.aliexpress.com/item/New-...977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOxja10מעניין ביותר. אם אפשר קישור.
תודה
אוזניות עמיד במים, זה גם בלוטוס, למקרה שהנגן/פלאפון לא עמיד במים....מישהו ראה אוזניות נגד מים?
(עבור נגן נגד מים לבריכה)
איך עושים את זה שהמילה של הדבר תהיה הקישורכשאת מעלה קישור אז תכתבי בבקשה מה זה
כותבים מה שרוצים, והיכן שמעונינים שהקישור יהיה, מסמנים עם העכבר ולמעלה, יש כמו שני צורות של לולאה, אחד עם איקס, ללחוץ על זה שאין לו איקס, ואז יפתח תיבה שם יש להדביק את הקישור ולאשר.איך עושים את זה שהמילה של הדבר תהיה הקישור
ערכתיהקישור נראה לי לא תקין...
אני הזמנתי את ה"מאוורר" החמוד הזה כי התלהבתי עליו מהקישור הזה- זיפי וביטלו לי את ההזמנה אחרי כמה ימים. בינתיים לא הזמנתי חדש...מישהו קנה??? מעונין לדעת אם באמת חותך או סתם מרסק, והאם זה משהו איכותי או סתם שמונצ'..
תודה.
רגע, אני מנסה להיכנס שוב והוא לא נותן לי... כאילו אין את העמוד הזה...אני הזמנתי את ה"מאוורר" החמוד הזה כי התלהבתי עליו מהקישור הזה- זיפי וביטלו לי את ההזמנה אחרי כמה ימים. בינתיים לא הזמנתי חדש...
פשוט הזוי!!!!!!!!!!!!
לא כזה הזויפשוט הזוי!!!!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים