קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אבל איפה יש את האפשרות לחיפוש?
אפשר בבקשה צילום מסך או הסבר?

סימנתי ווי איפה שצריך, תלחץ על התמונה זה יגדיל לך אותה
upload_2019-6-2_23-41-9.png

מישהי פעם כתבה פה על ח.ה. שהיא קנתה.
לא מצאתי את הקישור..
אשמח לעזרה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
https://www.aliexpress.com/item/GK-...434.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.537d4c4dEzoCtI
השמלה הכחולה הגיעה תוך שבועיים ובול כמו בתמונה רק פחות 10 סנטימטר
כלומר באורך 87 ס"מ
פתחנו סכסוך ואושר לנו החזר על כל הסכום

מוכרת את ה"שמלה" / טוניקה ב50 ש"ח למי שמעונין בבני ברק
קנינו את מידה M
היות ולא מתאים לנו לבצע בה כרגע תיקון רציני
לדעתי למי שמעונינת בזה כעליונית שבת ורוצה לקצר/להשאיר
או כשמלה עם מותן נמוך ולהוסיף לזה חצאית פליסה מבד מתאים
יכול להיות מאד מוצלח ואלגנטי

איך בוחרים מידה וצבע?
לעוד משהו יש ניסיון עם זה?
המספר שלי היה בערך חמש וחצי, לקחתי חמש - (זה הולך לפי צבעים, כל צבע מספר אחר)
בבריכה לא היה אכפת לי שלא יהיה מדויק לגמרי.

כאלו
1
2
בכל עמוד מתחת למוצר יש לכם עוד אפשרויות

למי שהתעניינה על הקרוקסים האלו
https://he.aliexpress.com/item/-/32960176061.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1bbd4c4dXvIkhm
(לא זוכרת מי זו היתה) אז ככה:
זה מידות קטנות. אתמול הגיע לי. הזמנתי לבן שלי שהוא מידה 26 בערך בארץ-מידה 9 וזה קטן, לדעתי ב-2 מידות
ז"א אני הולכת להזמין לו חדש מידה 11, טוב שיש אחיינים בכל המידות כך שיש לזה דורש..
הצלחות!

יש אולי גגון לעגלה בוגאבו B?
ואשמח לעוד פריטים לחדר בנות של הלו קיטי.

אני רוצה להזמין את הבגד שנמצא פה בקישור וכשאני לוחצת על להזמין הוא נותן לי כאילו א"א להזמין רק חלק אחד אלא את ששניהם ביחד
מישהו יודע לעזור לי בזה?
תודה רבה
הנה הקישור https://he.aliexpress.com/item/33009170874.html

למטה במידות יש מידות של הסרבל, ומידות של השמלה. כלומר יחד עם המידה את בוחרת איזה דגם את רוצה.

העלו פה פעם ואני לא מוצאת.. שרשרת עם שם באנגלית. אשמח לקישור. ואיפה רושמים למוכר את השם? אשמח מאוד לעזרתכן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה