קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה להתנהל מול מוכר להתכתב אתו אני לא יודעת איך עושים את זה אשמח לעזרה

נעלי בית, הגיעו בתוך 10 ימים! (באתר של הדואר ראיתי שהגיע כבר לפני יומיים!!).
נראות מעולה, יש לזה נראות מקדימה של נעלי ספורט קצת, אבל מאווררות היטב.
בהתיחס למחיר, באמת מצחיק ששלחו בכזה דואר מהיר....

תוכלי להצטרף לקבוצה שלנו- שם בקרוב מתעדכנים כל תיקי הקיפלינג - גם תיקי גב
לרכישה דרך אליאקספרס
ניתן לשלוח לי בקשת הצטרפות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני ברשימת התפוצה, נהנית מאד מהמוצרים, ראיתי ילקוטים גדולים, מחפשת תיק לאחה"צ, אשמח אם תמצא לי

כמו שכתב הנל
פירוט בחתימה שלי
לא כולל כרטיס זיכרון
אבל תומך בכרטיס עד64 גיגה
(אני מכניס גם 128 ועובד)
לא הבנתי. הנגן שאתה ממליץ עליו דורש רכישה של כרטיס זכרון בנפרד? אז איך יש לו 2 אופציות של 8 ו 16?

לא הבנתי. הנגן שאתה ממליץ עליו דורש רכישה של כרטיס זכרון בנפרד? אז איך יש לו 2 אופציות של 8 ו 16?
הוא לא דורש, יש לו זיכרון פנימי
ניתן להוסיף זיכרון נוסף

מכונת תספורת מצויינת הגיעה תוך 13 ימים
https://he.aliexpress.com/item/32851902408.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7dd14c4d6LSvm1

מטען אוניברסלי מעולה הגיע תוך שבועיים
https://he.aliexpress.com/item/32821973716.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7dd14c4d6LSvm1

'עיסוק' לאצבעות, עולה בארץ 15-20 ש''ח
https://he.aliexpress.com/item/32688427521.html?spm=2114.13010708.0.0.3cf54c4dsQ8NaJ

תיק נשים מעולה!! לקח לו זמן להגיע לארץ,
https://he.aliexpress.com/item/32870312047.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4dYViiMI

מתאים גם לבטריות ליתיום של מצלמות קנון?
או רק לבטריות של פלאפונים?

מוזר, כתוב שהוא שולח עם ePacket- בד"כ זה משלוח ממש מהיר.

מתאים גם לבטריות ליתיום של מצלמות קנון?
או רק לבטריות של פלאפונים?
בדקתי.. לבטריה של קנון SX720 זה לא מתאים.
אני משתמש עם זה להטענת סוללות של פלאפונים שהחיבור למטען התקלקל ולא שווה לתקן זאת,

תוכלי להצטרף לקבוצה שלנו- שם בקרוב מתעדכנים כל תיקי הקיפלינג - גם תיקי גב
לרכישה דרך אליאקספרס
ניתן לשלוח לי בקשת הצטרפות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש גם קלמרים חיקוי קיפליניג?

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    2.JPG
    KB 30.5 · צפיות: 101
  • 1.JPG
    1.JPG
    KB 21.2 · צפיות: 113
יש גם קלמרים חיקוי קיפליניג?

כן בוודאי. ראי תמונות מצורפות. מתוך מבחר של 15 קלמרים נוספים
56 ש"ח.
כפי שאמרתי כרגע החנות סגורה ותיפתח שוב בימים הקרובים.

קבצים מצורפים

• 78815cdd.jpg
    78815cdd.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 122
  • 56eafd19.jpg
    56eafd19.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 118
  • 75aca1a5.jpg
    75aca1a5.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 120
  • 57176054.jpg
    57176054.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 107
למשקל אדם, משקל מטבח, ועוד...
עריכה: עכשיו אני רואה ש @ביתילי ענתה לך קודם...
בתור אחת שמבינה באליאקספרס...
שאלה לי:
בעצם פידבק שאנשים נותנים על מוצרים זה מייד כשהם מקבלים את המוצר ועדיין לא התנסו איתו, אם ככה אין כ"כ מה להסתמך על המשוב של המוצר, רק להתרשם אם מגיע בזמן ומגיע שלם והאם תאור המוצר היה מדויק, אך לא לגבי טיב המוצר וכמה זמן מחזיק.
איך אפשר לדעת מה טיב המוצר באמת?

שאלה לי:
בעצם פידבק שאנשים נותנים על מוצרים זה מייד כשהם מקבלים את המוצר ועדיין לא התנסו איתו, אם ככה אין כ"כ מה להסתמך על המשוב של המוצר, רק להתרשם אם מגיע בזמן ומגיע שלם והאם תאור המוצר היה מדויק, אך לא לגבי טיב המוצר וכמה זמן מחזיק.

יש אופציה למשוב נוסף לאחר כמה ימי שימוש. לא תמיד אנשים טורחים לעדכן אבל יש כזה דבר.

שאלה לי:

אני לא נותנת מייד
מוצרים שאי אפשר לראות איכות אני מחכה כמה ימים
נגיד בטריות- אני אבדוק אחת לפני שאמליץ
או משחק אלקטרוני לתינוק
וחוצמיזה- אפשר להוסיף משוב לאחר זמן
יש כאלו שבראשון כותבים בתהלהבות ובמשוב השני כותבים נהרס תוך שבוע, התכווץ בכביסה...
אני מתיחסת בעיקר למשובים האלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה