- הוסף לסימניות
- #14,141
ככה זה נראה, יש שם שלוש משובים מהארץ 1 של 5 ו2 של 4,לא
5
למה?
ואם כבר אני שואל, האם מתקלף הצבע? או לא? ואיזה פרחים קניתם? אם אפשר קישור. תודה. וכמובן תוך כמה זמן הגיעו העציץ והפרחים.
קרה לי פעם באתר VOVA שקיבלתי החזר על מוצר שלא הגיע, ובסוף הוא הגיע, שלחתי להם מייל וזה מה שענו לי [בתרגום לעברית]ואם יגיע מה עושים אם אני כבר יקבל החזר?
עכשיו נפתח, נראהה מעולה,
צריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.יש לי שאלה גם לכם באלי אקספרס הוא ממיר ישר לשקלים?
תודהצריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.
לי לא עושה בעיות, בדקתי כעת.
כלומר?אולי קשור למהירות הגלישה?
לא נתקע לא כלום, נטען רגיל אבל נשאר ככה (כבר אין את הסמל של הטעינה) וניסיתי מלא מוצרים וכלום לא עובדשהאתר נטען לאט, ונתקע או משהו כזה, או שתנסו להיכנס לקישור אחר, לא נראה לי שיעזור אבל לא יזיק.
וואהו, חידשת חידוש עצום!צריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.
טעיתי, זה רק בדף של המוצר מראה בשקלים, אבל בעגלה ובדף תשלום זה כן בדולריםוואהו, חידשת חידוש עצום!
זה אומר שגם באלי אפשר לשלם בשקלים ולחסוך עמלת המרה של חברת האשראי
אני טועה?
אני לא מזמין משם אז אני לא יודע לומר.טעיתי, זה רק בדף של המוצר מראה בשקלים, אבל בעגלה ובדף תשלום זה כן בדולרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים