קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו קישור לנרתיק מוצלח וזול למצלמה גודל סטנדרטי?

מי שהזמין נטסטיק ומרוצה גם אחרי שימוש ממושך. אשמח לקישור. תודה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 497.2 · צפיות: 263
מישהו הזמין כיסוי גשם לעגלת יויו?
אשמח לקישור

יש למישהו קישור לנרתיק מוצלח וזול למצלמה גודל סטנדרטי?
שני הקישורים הראשונים אותו דבר והם ממש מיוחדים ויפים!! אולי יכול להתאים לכם.
נרתיק למצלמה sx720 מוצלח וגזעי, ההמלצה מפה.
הזמנתי את זה - קישור לנרתיק - לSX720 של קנון.
יש לי אותו למעלה מחצי שנה, מרוצה מאד!
קישור לזיפי.
קישור לזיפי.
נרתיק למצלמה גדולה - מעולה! קניתי ל SX60 שלי. זה אמנם גדול מידי ונשאר לי רווח בפנים, אבל לי זה לא מפריע. נרתיק איכותי, נראה נחמד. הרוכסן לא מרגיש צעצוע. בשימוש שבועיים.
קישור לזיפי.

איך בוחרים במטבע שקל ולא בדולרים ???
באלי אקספרס? יש למעלה בחלון שבוחרים שפה אפשרות לבחור בשקלים
אבל לפי מה שהבנתי, בכל מקרה משלמים בדולרים, זה רק מראה כמה בערך זה עולה בשקלים.
דבר נוסף כתבו שזה גם עושה מחיר יקר יותר, וגם לפעמים לוקח כסף על משלוח. אז אולי לא בטוח כדאי.

לא עברתי על כל האשכול,
מישהו יודע על קישור לדגלים לרכב מעלי? שאפשר להדפיס עליהם לוגו?
951788.jpg

לא עברתי על כל האשכול,
מישהו יודע על קישור לדגלים לרכב מעלי? שאפשר להדפיס עליהם לוגו?
951788.jpg
כאן יש באליאקספרס. לא מנסיון, חיפשתי וזה מה שמצאתי, יש שם תמונות של כאלו שהוא הדפיס, יש הוראות של איזה גודל וכו' מה שרוצים, יש לו לשולחן רכב ועוד...
קישור לזיפי.
מקווה שלזה התכוונתם, בהצלחה.

למי שמעניין, יש בסוף תמונות מהמפעל כיצד מדפיסים/מייצרים את הדגלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה