- הוסף לסימניות
- #14,601
תיק גב לילדה מהמם. גודל 30 סמ' בערך. הגיע בדואר אקספרס! תוך 11 יום!!! עלה לי 6$
צפה בקובץ המצורף 518170
איך 6$ ???
באתר מופיע 10.54 $
תיק גב לילדה מהמם. גודל 30 סמ' בערך. הגיע בדואר אקספרס! תוך 11 יום!!! עלה לי 6$
צפה בקובץ המצורף 518170
זה יוצא-36.95 שקלאיך 6$ ???
באתר מופיע 10.54 $
קניתי אותה. שמלה קלאסית ומתוקה.שמלה שבתית - לא אני הזמנתי אבל 2 חברות שונות הזמינו וראיתי איך עומד, זו שמלה מהממת לטעמי
ככה זה התחיל גם באשכול הזה...רוצה לציין שכדאי להפריד בין קישורי שיתופים שקנו בעצמם וממליצים. שאין בעיה שימשיכו להעלות כרגיל, לבין קישורים שיתופיים נטו.
למה לא? אם אני מרוצה מאד ממוצר שקניתי וקיבלתי זכותי לעשות לו קישור שיתופי!ככה זה התחיל גם באשכול הזה...
לדעתי אין להעלות שום קישור שיתופי
וזכותי לבקש שתעלי את זה באשכול הזהלמה לא? אם אני מרוצה מאד ממוצר שקניתי וקיבלתי זכותי לעשות לו קישור שיתופי!
יש הבדל ענק בין קישור שיווקי ללא המלצות לקישור שיווקי מניסיון
למה לא? אם אני מרוצה מאד ממוצר שקניתי וקיבלתי זכותי לעשות לו קישור שיתופי!
יש הבדל ענק בין קישור שיווקי ללא המלצות לקישור שיווקי מניסיון
ככה זה התחיל גם באשכול הזה...
לדעתי אין להעלות שום קישור שיתופי
וזכותינו לבקש שתעלי את זה באשכול הזה
ולא באשכול החדש
תנו לי סיבה מה רע בזה?תעשי בכיף
אבל תעלי רק פה
תודה
וזכותינו לבקש שתעלי את זה באשכול הזה
ולא באשכול החדש
קישורי שיתופים = קישורים שיווקיים
בבקשה לא לדבר בשם כולם. אני אשמח שמישהו ירוויח אם המלצתו מנסיון אישי
מרגיש לי לא טוב. במיוחד בתקופה נוכחית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים