- הוסף לסימניות
- #14,901
https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...ere/32892951325/?v[Emitting+Color]=Warm+whiteנו את הקישור למשהו דומה שנדע את הכיון.
https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...ere/32892951325/?v[Emitting+Color]=Warm+whiteנו את הקישור למשהו דומה שנדע את הכיון.
מה לא מוצא חן? אתם רוצים דוגמאות נוספות?
מה הפי'? העליתם.סורי.. לא יודעת להעלות קישור..
כן, אני לא מצליחה למיין את אלו שעובדות על סוללותמה לא מוצא חן? אתם רוצים דוגמאות נוספות
אני מחפשת מנורות צמודות קיר שמופעלות ע"י סוללה ולא צריכות נקודת חשמל.
מצאתי בנתיים רק אחת והיא לא לטעמי
מישהו יכול להעלות לי קישור?
תודה גדולהאם אתם רוצים אני יכול לחפש עוד
יש לכם אולי תמונה מאיזה אתר בארץ או סתם תמונה של משהו שאתם מעונינים?תודה גדולה
אבל אני אשמח שתעלה עוד קישורים
לא ממש אהבתי
לא , אבל ממש מוזר שאין עוד דוג' נורמליות באתריש לכם אולי תמונה מאיזה אתר בארץ או סתם תמונה של משהו שאתם מעונינים
הסגנון הזה מאד בנאלי ולא מעוצב...משהו כזה?
מה?אני משתמשת חדשה ולא יודעת איך אני יכולה לפנות באישי.
אני רוצה לבקש מבעריש להחליף בין אליאקספרס לזיפי
איך אני פונה אליו?
תודה!
להעתיק את שורת הכתובת ולהדביק. זהו.אני מנסה להעלות את הקישור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים