קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ממש כפול מ-721.
לעשירות דעתך המקצועית,
האם שווה לשלם ע"ז כפול או שזה לא הבדל גדול כ"כ ?
‏(בין כך יש לי גולן-כך שאני יכול להשתמש ב-‏G2‏ ).

לי יש גולן ואני משתמש עם 721
בקישור זה
https://he.aliexpress.com/item/676312661.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.726d4c4dN6AFyz

המכשיר עולה 22.52$ ובנתיים מרוצה

נערך לאחרונה ב:
אנשים לא יודעים לעשות חיפוש??
ניסיתי לחפש בעצמי חבקים והגיעו לי דברים אחרים לגמרי, כנראה צריך לתרגם יותר מדוייק
ברוך ה' שלא כולם ציניים כמוך אלא יש כאן אנשים טובים כמו בעריש שעוזרים בעין יפה

למישהו יש קישור למגנט לפלאפון לרכב?
משהו איכותי שמתאים לכל סוגי המזגנים שקיימים ברכבים
(מה שראיתי עד עכשיו היה משהו שמתאים למזגן מסוג מסוים עם תריסים מסוימים)

אשמח לקישור מוצלח לכובע לתינוק שנולד, שיהי בחורף בן 4-5 חודשים,עם פונפון אמיתי ולא מלאכותי (משהו ניטרלי כמו אפור), ולא מאד יקר,
וכן אם יש למשהו קישור למזרון לעגלה יפה שמתאים לבן.
תודה מראש

למישהו יש קישור לאיזשהוא פלאפון כשר/ תומך בעברית שיתאים לחברת פרטנר?

למישהו יש קישור למגנט לפלאפון לרכב?
משהו איכותי שמתאים לכל סוגי המזגנים שקיימים ברכבים
(מה שראיתי עד עכשיו היה משהו שמתאים למזגן מסוג מסוים עם תריסים מסוימים)
יש כאלו שלא מתלבשים על המזגנים אלא נדבקים למכונית, כמו שהמגנט הזה למשל, (*לא מנסיון אישי*) יש כאן למעלה מ280 משובים מישראל ובאלי אקספרס 1435 משובים מישראל!!!

ברצוני להעלות על נס ולהרבות בתודות למשתמש היקר @בעריש שטורח כאן באשכול ללא הרף למען כל מבקש/ מבקשת בחיפוש אחר מוצר מסוים, במציאת קישור באלי אקספרס או בזיפי וכד' , במהירות וביעילות ובסבר פנים יפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה