קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מחפשת קישורים לתכשיטים יוקרתיים (שלפחות נראים) לא בסגנון "נוצצים" ולא דווקא ב2 $

משהי העלתה לפני חצי יובל רשימה של חנויות עם תכשיטים יותר ברמה.
לא מוצאת אותו.

גם לא חייב להיות מאלי, אפשר מכל מקום שעושה משלוחים לארץ

זוהי חנות באלי שמוכרת תכשיטים של העתק פנדורה
http://s.click.aliexpress.com/e/bBY6Di24

וזוהי חנות שמוכרת העתקי סברובסקי.
http://s.click.aliexpress.com/e/c3HQ3CZE

ג. נ. - שיווקי.
כל הכבוד!
אפילו שפה לא מדובר על המלצות מוצרים, אלא על קישור לחנויות בלבד!
אין שום פסול וכיעור בידיעת האמת אף פעם.

דברים שהזמנתי לאחרונה ואני מרוצה מהם (קישורים שיתופיים)

קלמר בצורת משחת שיניים עם מחדד בראשו - נראה לי שהוא קצת גדול ממה שחשבתי בהתחלה אבל אפשר לראות תמונות בחוות דעת של לקוחות שקנו

עט פיגמנט - בעקבות המלצה של @מרים יעל בשביל לצייר קנינו ואחותי מרוצה.

עט לבן - מעולה!! לציורים כשרוצים לעשות ברק (ולא רק)

כובע שמש מעלות: מהמם! יושב טוב על הראש, יש מקום להכניס את הקוקו (חוסך כאב ראש בעניין הזה) חיסרון: הנצנצים שלו מתפזרים מסביב (לא יורדים לגמרי, רק מתפזרים)

קלמר מהמם, הצבעים שלו ווואו! חיסרון: הוא לא מכיל הרבה, נכנסים בו כחמש עטים, יותר מתאים לכיתות הגבוהות שלא משתמשים בהרבה מכשירי כתיבה.

שרשרת לב - המלצה מפה, ממש יפה, כסף אמיתי 925S

ועוד קלמר - צבעוני ויפיפיה, מכיל הרבה (מספריים, דבק....)

שימו לב ... מחיר פשוט מצחיק של 3.5 דולר (כולל משלוח) - שעון ממש יפה ומדהים ... הגיע השבוע ממש לא יאומן
כל הפרטים כאן!!! (יש את זה גם בצבע כסף)
ראיתי את הדו שיח מסביב, אז שימו לב גם בזיפי יש 10 משובים על השעון הספציפי הזה, והמשובים שלו נראים מעולים. (בכללי אני חושב שכדאי לבדוק גם במשובים בזיפי, כי את המשובים שם אין באליאקספרס)
קישור לשעון בזיפי.
לכל מי ומי - הקישור הוא קישור שותפים.

@בעריש או מישהו אחר, אני חפרתי ולא מצאתי, אולי אתם תמצאו?
את הנעליים האלה שראיתי רק בצבעים שחור, לבן, בורדו ובז' אני רוצה בורוד/כחול/תכלת אבל ממש כאלה, אוקספורד (ללא הדוגמא)
upload_2019-8-28_14-27-18.png

או נעליים כאלה בצבע אחר (חוץ מלבן) : https://he.aliexpress.com/item/4000...chweb0_0,searchweb201602_8,searchweb201603_52

@בעריש או מישהו אחר, אני חפרתי ולא מצאתי, אולי אתם תמצאו?
את הנעליים האלה שראיתי רק בצבעים שחור, לבן, בורדו ובז' אני רוצה בורוד/כחול/תכלת אבל ממש כאלה, אוקספורד (ללא הדוגמא) צפה בקובץ המצורף 530917

או נעליים כאלה בצבע אחר (חוץ מלבן) : https://he.aliexpress.com/item/4000...chweb0_0,searchweb201602_8,searchweb201603_52
יש בנקסט נעל מאוד דומה.

@קופצנית או @GALAXY
או אחד המומחים
האם יש חיוב במכס בצירוף של כמה הזמנות מעלי אקספרס
ז"א אם אני מזמינה מכמה מוכרים והכל יחד יותר מ75$ האם אחויב במכס
או שאין מה לחשוש

היי:)
מחפשת מדבקות קיר (מאלי אקספרס או באתר אחר במחירים של אלי אקספרס=) בצבע ורוד שמתאים להדבקה על קיר שמנת. סגנון קטן ועדין כמו לבבות, כוכבים אימוגים. שמתאים לחדר של בחורה בת 17
ומדבקות כנ"ל בצבע לבן / שמנת / דומה שמתאים להדבקה על קיר ורוד.
לגיסה חמודה שלא בטוחה איך החדר החדש יעוצב.
ואם אפשר גם אביזרים חמודים לקישוט החדר כמו עציצים קטנים, כוסות וכ'ו יעזור לנו מאודדד
תודה ענקית לכולם!!!

נערך לאחרונה ב:
מישהו יכול לארגן לי קישור, למשטח קירור מוצלח למחשב נייד [בזול]?

נכון צודקת ... אז מה? ... עדיין בשביל מחיר כזה שווה רק בשביל פעם אחת אפילו .... אני לא רואה בזה בעיה
יש אנשים שאין להם כסף לשלם 10 ש"ח לשעון ליום אחד!
(וגם באלי ניתן לפעמים למצוא מוצרים איכותיים או מציאות ובדיוק לשם כך נפתח האשכול).
ומעבר לכסף יש את המחיר הרגשי של הציפייה, האכזבה ולפעמים גם טרחה משמעותית ללכת לדואר בשביל מוצר שלבסוף לא משרת את הקונה.
מתארת לעצמי שאם המוצר הוא באמת שווה ואיכותי אנשים יקנו בשמחה גם מקישור שיווקי!!!
הבעיה שההצפה של הקישורים השיווקיים הורידה את האמון של אנשים באשכול ולדעתי לכן לאחרונה אנשים לא מעלים קישורים, אין כ"כ אימון וגם לא רוצים לקחת צד בוויכוח הלא נעים...

ואם כבר אז טיפ בנושא פידבקים:
שימו לב שמרבית הפידבקים נכתבים ע"ס רושם ראשוני ולפני שימוש. חשוב לעבור עליהם ביסודיות ולבדוק האם יש חווד נוספות שנכתבו לאחר כמה ימים או שהכותב מציין כמה זמן כבר בשימוש. וזה אגב אמור גם להיות היתרון של הפורום הזה, המלצות איכותיות שמשקפות גם את האיכות והשימוש ולא רק נראות ברגע שהגיע.

מחפשת בגדים תואמים לתינוקת בת שנה ולילדה בת 3
לתינוקת סט עם מכנסיים, ולגדולה אותו דבר בשמלה...
אני יודעת שאפשרי למצוא בנקסט כאלו דברים אבל מחפשת משהו זול יותר.

קיים כזה דבר באלי אקספרס?

נערך לאחרונה ב:
אפשר בבקשה קישור למצלמת דרך לרכב, עם המלצות

מחפשת צמיד לתינוקת,
אשמח לקבל קישורים.
מחיפוש כאן באשכול, מקווה שזה הסגנון..
צמיד תליונים מתוק!!
הזמנתי לילדה בת שנתיים - הוא ממש ארוך אבל אפשר לקצר אותו עם פלייר בלי בעיה...
קישור לצמיד בזיפי, יש שם משוב אחד של 5 כוכבים.
קישור לצמיד בזיפי, גם כאן יש המלצה אחת של 5 כוכבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה