קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ראיתי שמלה מהממת שממש באלי להזמין,
הבעיה היא שהיא יקרה ואני לא רוצה לקחת סיכונים איתה...
מצאתי שתי קישורים לשמלה שההפרש בינהם הוא 35 דולר בערך...
אם השמלה הזולה יותר היא סיכון אז אני אשלם את ההפרש אבל אם לא אז חבל לי...
הנה הראשונה וזו השניה.
@קופצנית מה דעתך?
דעתי היא - מספר ההזמנות
הראשונה אומנם זולה אבל יש שם כ"כ הרבה הזמנות (394) עם 99% (נדיר) של 5 כוכבים שאני לא רואה בכך שום סיכון
לעומת השנייה שמחירה גם יקר וגם 'רק' (לא כזה קצת אבל לעומת השניה) 90 הזמנות

דעתי היא - מספר ההזמנות
הראשונה אומנם זולה אבל יש שם כ"כ הרבה הזמנות (394) עם 99% (נדיר) של 5 כוכבים שאני לא רואה בכך שום סיכון
לעומת השנייה שמחירה גם יקר וגם 'רק' (לא כזה קצת אבל לעומת השניה) 90 הזמנות
מצד שני לראשונה יש מאה אחוז...?

מחפשת קישור לסקוצ'
להחליף לנעליים/סנדלים שהסקוצ' שלהם נהרס
תודה

ראיתי שמלה מהממת שממש באלי להזמין,
הבעיה היא שהיא יקרה ואני לא רוצה לקחת סיכונים איתה...
מצאתי שתי קישורים לשמלה שההפרש בינהם הוא 35 דולר בערך...
אם השמלה הזולה יותר היא סיכון אז אני אשלם את ההפרש אבל אם לא אז חבל לי...
הנה הראשונה וזו השניה.
@קופצנית מה דעתך?

חסום לי
אבל כמו שכתבה לך @Mmiri
משוב של 99 אחוז 5 כוכבים זה מעולה ומספק בהחלט
בהצלחה!

לפי הטבלה היא צריכה מידה 6...
לפי הגיל, מידה 11...

פורסם כאן בעבר קישור על כרית עם תמונה אישית,
אפשר שוב ?
כמו"כ פרטים על האיכות,
התמונה לא נמחקת ?
כולל כרית ?
ואם לא, באיזה גודל הציפית ?
בתודה מראש.
התמונה לא נמחקת, לא כולל כרית, גודל כתוב לך
הצבעים יצאו תואמים בדיוק לתמונה, מאוד מרוצה!
https://he.aliexpress.com/item/1000007365295.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9Afveg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה