קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
הבנתי שיש לקנות משאבת חלב דו צדדי חשמלי במחיר מוזל - יש מצב שיש גם חברת מדלה במחיר כזה או באיכות דומה ?
למי שיש מידע לגבי זה אני מאוד אשמח.

גם אני מחפשת עקב שחור, אבל נמוך
הזמנתי מנקסט- מהממות אבל גבוהות, אני לא מוצאת אותם עכשיו.
אולי מישהי יודעת איך רואים הזמנות קודמות בנקסט?

שמלה שלא מצריכה חולצת בסיס וכו מאתר פה בארץ שאני חורשת עליו מגיע תוך 24 שעות ! השמלה מעולה ונוחה ממש
https://newyorkshop.co.il/product/שמלת-נקודות-רוכסן/

זה משהו בטוח? / מאובטח?
כן ברגע שאין אבטחה גוגל קופץ ומזהיר אותך מליון פעםם שהאתר לא מאובטח ואף פעם לא היתה בעיה.
ואגב חצאיות סריג מהממות משם
חצאית סריג 1
חצאית סריג 2
חצאית סריג 3
יש לי אותה והיא ממש ממש מעולה!
נעלים שקניתי מאלי אקספרס וחרשתי עליהם כל הקיץ

למה זה חסום? מה זה האתר הזה?
אתר בסגנון זיפי וכל אלו, אבל יותר מוסמך, הם לא עובדם עליך ,
הם מביאים כמו בתמונות,לחברה שלי יש משם כמה עקבים והם נראים בידיוק אותו דבר, הבעיה היחידה שזה מגיעה אחרי הרבה זמן, וזה בעיה גדולה:(:confused::confused::confused:

טוב אני רואה שזה לא משהו שקניתי אלא שרציתי לקנות, מה שקניתי אני לא מוצאת
אולי עכשיו אני באמת אקנה אותם..
לא מצליחה לשים קישור אז תחפשו:

שחור - נעליים עם רצועה אחורית, חרטום מרובע ואבזם

634-217

שחור - נעליים עם רצועה אחורית, חרטום מרובע ואבזם

634-217

אתר בסגנון זיפי וכל אלו, אבל יותר מוסמך, הם לא עובדם עליך ,
הם מביאים כמו בתמונות,לחברה שלי יש משם כמה עקבים והם נראים בידיוק אותו דבר, הבעיה היחידה שזה מגיעה אחרי הרבה זמן, וזה בעיה גדולה:(:confused::confused::confused:
ממש באסה
מאיפה הם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה