קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.

תודה רבה!!
אם יש אפשרות (כתבתי גם למעלה) לסוגים נוספים חזקים יותר, למשל
25706_m.gif

אשמח מאד!
ממש תודה רבה רבה!
(ואגב הקישור של אליאקספרס לא תקין)

נערך לאחרונה ב:
האם מישהו הזמין צורב עץ מאלי אקספרס?

בוודאי שיש אפשרות, בעמוד ההזמנות, ללחוץ על דיווח על אי הגעת מוצר, ויש גם אפשרות לדבר איתם בצ'אט או בצור קשר.
תודה רבה, עזרת לי מאוד.
ועוד משהו, למי שמוכן לענות- אם קיבלתי מוצר פגום ואני מדווחת שלא קיבלתי אותו, יש לאליאקספרס אפשרות לראות שאספתי את הפריט מהדואר והדיווח שלי לא נכון?

אני רוצה לקנות סוג של קופסה לאחסון שמלות, נעליים וכדו' של בובת ניו יורק,
יש למישהו קישור? אולי סוג של מזוודה? שישמש גם כמשחק בפני עצמו...

תודה רבה, עזרת לי מאוד.
ועוד משהו, למי שמוכן לענות- אם קיבלתי מוצר פגום ואני מדווחת שלא קיבלתי אותו, יש לאליאקספרס אפשרות לראות שאספתי את הפריט מהדואר והדיווח שלי לא נכון?
לפעמים כן, לכן לא צריך לדווח על אי הגעת מוצר אלא ליצור קשר עם האתר ולדווח להם (בזיפי יש צ'אט, או בצור קשר).

תודה רבה, עזרת לי מאוד.
עדיף לדווח שקיבלת מוצר פגום עם תמונה של המוצר
לגבי לדעת זה תלוי אם נשלח בדואר רשום או לא
את יכולה לראות בעצמך באליאקספרס בפרטי מעקב אם רואים שקיבלת

בפרטי מעקב לא רואים שקיבלתי.
העניין הוא שהזמנתי את הדבשיה המדוברת והיא הגיעה בלי הפקק סיליקון. זהו חלק ממש קטנצ'יק. אבל בתור מתנה זה משמעותי וחבל לי. אני מפחדת שעל דבר כזה לא יזכו אותי.
מה נראה לכם?

בואו נסכם ונזכיר שלא מעלים סתם קישורים בלי שמישהו ביקש קישור ספציפי.
או קישורים מומלצים מנסיון בלבד
לדעתי הודעות כמו: חנות גרביים במחירי גיחוך...
או: יו תראו מה מצאתי עכשיו...
או פריט שרץ עכשיו בכל העולם...
מיותרות ממש.
מזכירה גם למשתמשים החדשים (או לאלו הוותיקים שפתחו עוד כמה ניקים חדשים...)
אני טועה?!

בואו נסכם ונזכיר שלא מעלים סתם קישורים בלי שמישהו ביקש קישור ספציפי.
או קישורים מומלצים מנסיון בלבד
לדעתי הודעות כמו: חנות גרביים במחירי גיחוך...
או: יו תראו מה מצאתי עכשיו...
או פריט שרץ עכשיו בכל העולם...
מיותרות ממש.
מזכירה גם למשתמשים החדשים (או לאלו הוותיקים שפתחו עוד כמה ניקים חדשים...)
אני טועה?!
אני חושבת שכתבת מידי בעדינות,
אולי כדאי שמי שיפר את הכללים האלו, נכתוב את שמו במפורש,
ע"מ שיידעו איך להתייחס להודעות של אותו ניק,
מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה