קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
בואו נסכם ונזכיר שלא מעלים סתם קישורים בלי שמישהו ביקש קישור ספציפי.
או קישורים מומלצים מנסיון בלבד
לדעתי הודעות כמו: חנות גרביים במחירי גיחוך...
או: יו תראו מה מצאתי עכשיו...
או פריט שרץ עכשיו בכל העולם...
מיותרות ממש.
מזכירה גם למשתמשים החדשים (או לאלו הוותיקים שפתחו עוד כמה ניקים חדשים...)
אני טועה?!
לא, את ממש לא טועה זה שקוף.
נהייתה מסחרה ועל כל בקשה קופצים בשניות ומתחרים מי יביא יותר לינקים בלי שום ניסיון.
ועוד מציינים"נרוויח עליכם אגורה ורבע" העבודה הזו מצדיקה אגורה ורבע? כנראה שזה קצת יותר מזה....וד"ל.

צריך לעשות הבדל ברור בין אלו שקופצים על האשכול וממלאים רשימת מוצרים שהמכנה המשותף היחיד ביניהם זה הריווח למשווק לבין אלו שכל היום עונים ומסייעים לאחרים שמבקשים מידע וקישורים שאלו כל חטאם זה שהם גם מקבלים תמורה לעבודתם.

אני גם חושבת שיש הבדל גדול בין אלו המבקשים עזרה בחיפוש מוצר ומסייעים להם לבין סתם העלת מוצרים בלי קשר לכל בקשה.

צריך לעשות הבדל ברור בין אלו שקופצים על האשכול וממלאים רשימת מוצרים שהמכנה המשותף היחיד ביניהם זה הריווח למשווק לבין אלו שכל היום עונים ומסייעים לאחרים שמבקשים מידע וקישורים שאלו כל חטאם זה שהם גם מקבלים תמורה לעבודתם.
אני גם חושבת שיש הבדל גדול בין אלו המבקשים עזרה בחיפוש מוצר ומסייעים להם לבין סתם העלת מוצרים בלי קשר לכל בקשה.

אני חושבת שעשיתי הפרדה ברורה
וכולם כאן מבינים את ההבדל...

אפשר לעשות באמת
1. אשכול קישורים מניסיון
2. אשכול לקישורים לא מניסיון אבל עם דירוג 4.8 ומעלה +200 קניות
3. אשכול לבקש קישורים למוצר
4. אשכול לכל העניין של מסביב הקישורים, מי מרויח וכמה ולמה זה כדאי או לא כדאי,
שבוע טוב לכולם!!!
תקנו רק מה שאתם צריכים

אפשר לעשות באמת
1. אשכול קישורים מניסיון
שבוע טוב לכולם!!!
תקנו רק מה שאתם צריכים
זה סתם יצור בלבול, עדיף לכתוב האם הקישור מניסיון, וכן האם הוא שיווקי.

אפשר לעשות באמת
1. אשכול קישורים מניסיון
שבוע טוב לכולם!!!
תקנו רק מה שאתם צריכים

את יכולה לפתוח כמה אשכולות שבא לך, מניסיון- האשכול הזה שורד הכי הרבה זמן.
וכאן החוקים הם קישורים מנסיון בלבד, או קישורים למוצר שמישהו ביקש.
עיין ערך כותרת האשכול

אפשר לעשות באמת
1. אשכול קישורים מניסיון
שבוע טוב לכולם!!!
תקנו רק מה שאתם צריכים
וכל זה בפורום צרכנות חדש ומסודר

עניבות שהזמנתי לבעלי לחגים.
הגיעו מצוין.
זה מגיע עטוף בניילון, ומקופל לשניים.
גיהצתי בעדינות עם בד מעל- יצא מהמם. עניבות כאלה בארץ היום עולות פי כמה וכמה...
בכל קישור יש כמה דגמים לבחירה. מצרפת תמונות של מה שהזמנתי והגיע בדיוק כמו בתמונה

http://s.click.aliexpress.com/e/EpOJImJe
upload_2019-10-26_20-45-36.png
upload_2019-10-26_20-45-50.png

http://s.click.aliexpress.com/e/3xIy8d4c
upload_2019-10-26_20-47-12.png

https://he.aliexpress.com/item/32960656744.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6ab94c4dknKqiO
upload_2019-10-26_20-48-29.png

כשאני מזמינה באותו יום של ה 11/11 זה מגיע תוך כמה ימים?
לפי מה שהתפרסם אמור להתחיל להיות יותר מהיר מתמיד, אבל לפי מה שזכור בגלל ריבוי ההזמנות לוקח באותו יום יותר זמן לעבד את ההזמנות, ככה שיקח אולי טיפונת יותר זמן ביום או יומיים.

ב"ה

מה עושים ?
הזמנתי מוצר בעליאקספרס
וכבר היה צריך להגיע מזמן
והרבה לפני כבר ראיתי שהוא תקוע ואין התקדמות במשלוח, ושאלתי למוכר מה יהיה עד שהתחיל לומר אני שולח לך שוב והפעם מהר וגם במשלוח הזה עד שנתן לי מס' מעקב חדש אבל אין שום ידיעה ע"ז בחברת המשלוחים ושוב אני כותב למוכר שאני חושש מה יהיה
עונה לי המוכר אל תדאג אני אאריך לך את זמן ההמתנה למסירה (כאילו הדאגה שלי זה סיום הזמן) ואכן בסוף הזמן הוא חידש והאריך שוב בעוד 30 יום וכמה שאני כותב לו שאין לי כלום מהארכת הזמן, אני צריך מוצר הוא כאילו לא מבין מה אני רוצה

בתודה מראש
דוד

ב"ה

מה עושים ?
הזמנתי מוצר בעליאקספרס
וכבר היה צריך להגיע מזמן
והרבה לפני כבר ראיתי שהוא תקוע ואין התקדמות במשלוח, ושאלתי למוכר מה יהיה עד שהתחיל לומר אני שולח לך שוב והפעם מהר וגם במשלוח הזה עד שנתן לי מס' מעקב חדש אבל אין שום ידיעה ע"ז בחברת המשלוחים ושוב אני כותב למוכר שאני חושש מה יהיה
עונה לי המוכר אל תדאג אני אאריך לך את זמן ההמתנה למסירה (כאילו הדאגה שלי זה סיום הזמן) ואכן בסוף הזמן הוא חידש והאריך שוב בעוד 30 יום וכמה שאני כותב לו שאין לי כלום מהארכת הזמן, אני צריך מוצר הוא כאילו לא מבין מה אני רוצה

בתודה מראש
דוד
@קופצנית ?
(נראה לי לפתוח סכסוך, ולהזמין ממוכר אחר)

תודה רבה,
למה כתבו שהמוצרים יגיעו תוך כמה ימים? הם מאיצים משלוחים באותו יום?
הגיעו להסדר חדש שמי שיבחר בשיטת משלוח אליאקספרס סטנדרט (0צריך לבחור את זה אם זה לא הברירת מחדל) יגיע תוך כשבועיים. (לרוב יעלה קצת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה