קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
תמונה של?
אני ציטטתי את הקישור מדג הכסף, הם הזמינו, יש שם 9 סוגים, אם אתם רוצים אני יעלה.
יש מישהו שרכש ומוכן להעלות תמונה כשזה מודבק על הקיר?
בשביל לשער את גודל המדבקה..

בשביל לשער את גודל המדבקה..
כתוב שם 50X70 ס"מ

תמונה ממשוב של לקוח באליאקספרס,
Uc7c9988e00384c9cad3b3c05bf1be471h.jpg

תמונה נוספת
UTB8aOC6MRahduJk43Jaq6zM8FXaO.jpg

מה שכן, אני לא הייתי קונה את זה... זה נראה לי קצת קטן מידי, ויש שם תיאורים שזה הרבה פעמים לא מגיע ישר אלא קצת מקומט ולא יפה.
למרות שיש שם כן משוב עם דירוג נחמד, כאמור לא הייתי ממליץ...

נערך לאחרונה ב:
כתוב שם 50X70 ס"מ

מה שכן, אני לא הייתי קונה את זה... זה נראה לי קצת קטן מידי, ויש שם תיאורים שזה הרבה פעמים לא מגיע ישר אלא קצת מקומט ולא יפה.
למרות שיש שם כן משוב עם דירוג נחמד, כאמור לא הייתי ממליץ...

מדבקת חלון עם אפשרות לבחירה לגדלים גדולים יותר (80*120, 70*100)
מדבקות נוספות עם אפשרות לבחירת גודל

מישהו הזמין אולי פאה לבובת ניו יורק?
אני יודעת שקיים אבל מעדיפה קישור מנסיון.
תודה רבה!

קישור (עדיף מניסיון ועם תמונות) לצ'ארמס לצמיד פנדורה - יש?
תודה מראש!

בכולם אותו תמונה? או שאפשר 10 תמונות שונות?
אפשר 10 תמונות שונות

אחרי ביצוע ההזמנה בחלונית צור קשר עם המוכר יש אפשרות להוספת קבצים ושם שולחים את התמונות

נראה מהמם, כך נראה במציאות?

כן
הגיע ממש יפה

הסריג טיפה נמתח, לא כדאי לקנות מידה גדולה מדי

אני קניתי לבן שנה מידה 18M וזה טיפה גדול אבל לביש
אולי הייתי יכולה אפילו לקנות מידה פחות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה