קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מוצרים שהגיעו ואני מרוצה..
כובע פונפון לגיל שנה - שנתיים - מהמם
נעלי חורף - בנים
נעל מוקסין - בנים
צעיף לילדים
שעון - מחזיק מעל שנה

המשך יגיע בעז"ה
כל הנ"ל שיווקי אך מנסיון אישי בלבד
בהצלחה
אם לא מצליחים להכנס לקישור, כדאי להעתיק לשורת חיפוש חדשה

מי יכול להשיג לי נורה על שלט
תזכו למצוות!
כאלו דברים? (לא מנסיון)
נורה על שלט מחליף צבעים 1 עם 17 משובים בזיפי
קישור לנורה 1 באליאקספרס - עם 5839 הזמנות ו3657 חוו"ד ודירוג ממוצע של 4.8!!!
נורה על שלט מחליף צבעים 2 עם 5 משובים בזיפי (שווה לראות מה הם כתבו על המוצר...)
קישור לנורה 2 באליאקספרס - עם 4046 הזמנות ו1272 חוו"ד וציון ממוצע של 4.8!

נערך לאחרונה ב:
אני זקוק לקודחים עם ראש להברגה, פיליפס ופס.
לא מצליח למצוא. מומחים, עזרתכם!
זה למשל סט של חמישים קודחים במחיר 5 דולר.
לא שהייתי קונה מוצר עם 2 הזמנות וללא פידבקים כלל, אבל המוכר הזה לא עשה לי רושם שלילי בגדול וכנראה שעבור קודחים זה עדיין מחיר הגיוני, ובגלל שאני מחפש כמות קטנה בהרבה של ראשי מברג, נשמע לי הגיוני שהמוצר קיים מחיר נמוך משמעותית.

בארץ מחיר של חמישים קודחים אמור לעלות לפחות 120 ש"ח.

אפשר בבקשה קישור רגיל לאוזניות בלוטוס?

אני מזמינה בכרטיס אשראי "אליאקספרס" ואמור להיות לי 5 אחוז הנחה על כל קניה
האם באמת יורד לי? איך אפשר לראות?
@בעריש ?

אפשר בבקשה קישור רגיל לאוזניות בלוטוס?

אוזניות Bluetooth בתוך קופסא מטעינה

נכתב למעלה:
קישור שיתופי מנסיון רב:
אוזניות Bluetoothבתוך קופסא מטעינה (הקופסא של 2 האוזניות נטענת ומטעינה) באיכות מצויינת גם לשיחות וגם לשמיעת מוזיקה,
מתחברת לכל המכשירים הכשרים,
קומפקטית במיוחד.
(גילוי נאות: כבר קניתי מעל 10 אוזניות כאלו לחברים שלי וכולם!!! מרוצים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה