קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
קישור שיתופי מנסיון רב:
אוזניות Bluetooth בתוך קופסא מטעינה (הקופסא של 2 האוזניות נטענת ומטעינה) באיכות מצויינת גם לשיחות וגם לשמיעת מוזיקה,
מתחברת לכל המכשירים הכשרים,
קומפקטית במיוחד.
(גילוי נאות: כבר קניתי מעל 10 אוזניות כאלו לחברים שלי וכולם!!! מרוצים).
איך זה מתחבר לנגן/מחשב? לא אמור להיות איזה חלק נוסף שמכניסים לנגן /מחשב ואליו האוזניה מסתנכרנת?

מחפשת רעיון לקניה מאליאקספרס
למתנות שילדה בת 9 יכולה לחלק ליומולדת בכיתה,
מעדיפה כמה שיותר זול אבל אפשרי עד2.5 ש"ח למתנה,

ב"ה

היה כאן אחד בעבר שמאד המליץ על החברה הזאת
אני אישית קניתי לא מזמן מהחברה הזאת את ההוא של ה20 V
ועד עכשיו אני מרוצה הוא פשוט משמש אותי גם כמקדחה וגם כמברגה

בכבוד
דוד
יש קישור לזה של ה20V? כמה כזה דבר עולה בארץ?
ההוא של ה12V יכול בדוחק להיות מקדחה [לשימוש נדיר] או שהוא ישרף?

אני מנסה להכניס באלי אקספרס מוצרים לעגלה והוא רושם לי ההוספה נכשלה, בבקשה רעננו את העמוד והקליקו מחדש "הוסף לעגלה" עוד מישהו נתקל בבעיה זו?

האם יש למישהו קישור של ספוטים ולדים של עלי אקספרס

מניסיון אישי?
יש מישהו שקנה ?
אני קניתי את המברגה של ה20 V וכפי שכתב הבחור למעלה אכן מברגה טובה ועוצמתית רק שהא קצת גדולה לדעתי
יש בה גם מקדחה שמתאימה בעיקר לקירות בבית ולא מעבר לכך(לא לבטון וכד')
יש 2 סוגים של מברגות בחברת DEKO יש את הצבע הצהוב והכחול ההבדל שבכחול יש אימפקט ובצהוב אין
דרך אגב חברת דקו חברה מאד טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה