קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נראה לכם הייתם קונים את אחד הצבעים לתינוקת בת שנה? או שזה צבעים של בנים?
אדום, אפור וחרדל, יכול אולי להתאים גם לבנות
זה שהעלה את הקישור @יוכי יוכי כתב/ה שזה מתאים גם לבנים וגם לבנות

מישהו קנה סוללה למחשב נייד של דל מאליאקספרס?
מחפשת משהו טוב ואיכותי, מניסיון...

תודה!

אדום, אפור וחרדל, יכול אולי להתאים גם לבנות
זה שהעלה את הקישור @יוכי יוכי כתב/ה שזה מתאים גם לבנים וגם לבנות

נכון, זה מה שהיא כתבה, אבל מעניין אותי לשמוע דעות בעניין.
לא מרגיש לכן קצת לא לעניין להלביש חרדל לתינוקת בת שנה? זה נראה לי צבע מבוגר מידי בשבילה.

נכון, זה מה שהיא כתבה, אבל מעניין אותי לשמוע דעות בעניין.
לא מרגיש לכן קצת לא לעניין להלביש חרדל לתינוקת בת שנה? זה נראה לי צבע מבוגר מידי בשבילה.
יש ויש, בחוף דווקא, יכול לדעתי להיות בסדר אולי חרדל לא כבד מידי. אנחנו הזמנו את האפור, נראה מה יגיע...

תודה רבה על הקישורים. סתם שאלה כשאני פותחת את האתר של עליאקספרס אני רואה את מה שהם מציגים ולא ראיתי את הדגמים כמו מהקשורים ששלחת, האם צריך עבור על כל העמודים שלהם או שיש קיצור דרך?

יש למישהו קישור למקרן איכותי בעליאקספרס,
מקצועי ומה שיותר זול,
עדיף אם אפשרות להתחברות אליו דרך בלוטוס וכדומה,
(בנוסף לכניסת usb).
תודה מראש.

יש למישהו קישור למקרן איכותי בעליאקספרס,
מקצועי ומה שיותר זול,
עדיף אם אפשרות להתחברות אליו דרך בלוטוס וכדומה,
(בנוסף לכניסת usb).
תודה מראש.
תלך למקור הציטוט, תראה שם את המקורות (הם מצוטטים שם)
יש כל מיני כאלו שקנו מחיפוש בפורום מצאתי כמה
הראשון מקרן קצת יקר
יש גם בזיפי משוב של 5 כוכבים.
קישור למקרן בזיפי.
השני יותר זול (כמעט חצי)

קישור למקרן בזיפי (יש שם שני משובים של 5 כוכבים)
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה