- הוסף לסימניות
- #18,101
מוזר, מה כותב לך?גם בזה לא נפתח
מוזר, מה כותב לך?גם בזה לא נפתח
בדיוק כמו שכותב בגלישה הרגילהמוזר, מה כותב לך?
אצלי נפתח מצויןלא נפתח הקישור
מה שכן, אם אתם לא רשומים לקאשבאק, כדאי להירשם ולקבל מספר אחוזים חזרה על כל קנייהאני עושה עכשיו קניה באלי אקספרס, איזה הנחה אני יכולה לקבל?
עדיין עובדיםאני עושה עכשיו קניה באלי אקספרס, איזה הנחה אני יכולה לקבל?
מחפשת שקיות קרטון/בד/אורגנזה גודל A4 בצבע כסף.חנות העתקי מותגים חדשה, עלולה להיסגר בכל רגע.
קישור לחנות באליאקספרס
מלאה בשעונים!! (יש גם חולצות נעליים ועוד)
שעון רולקס
באלי
שעון טיסוט
באלי
שעון סברובסקי יפה
באלי
שעון פנדורה (1)
באלי
שעון פנדורה (2)
באלי
שעון טומי הילפיגר (1)
באלי
שעון טומי הילפיגר (2)
באלי
שעון מייקל קורס (1)
באלי
שעון מייקל קורס (2)
באלי
שעון מייקל קרוס
באלי
אם אתם מחפשים משהו, תייגו אותי - @בעריש או לפנות אלי באישי ואשמח לעזור!
בקבוקיםמחפשת שקיות קרטון/בד/אורגנזה גודל A4 בצבע כסף.
יש מצב שיש כזה דבר באלי? חרשתי ולא מצאתי...
בנוסף, בקבוקים חד פעמיים למילוי שיק וכדו'.
תודה!
מחפשת שקיות קרטון/בד/אורגנזה גודל A4 בצבע כסף.
יש מצב שיש כזה דבר באלי? חרשתי ולא מצאתי...
בנוסף, בקבוקים חד פעמיים למילוי שיק וכדו'.
תודה!
אשמח. תודה רבה!אני מצאתי צבע אפור בהיר אם יעזור לך אעלה קישור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים