- הוסף לסימניות
- #18,181
http://s.click.aliexpress.com/e/pyXd1dK0
חנות קיפלינג באליאקספרס!
יש לוודא טרם הרכישה שמופיע הכיתוב קיפלינג על התיק!
חנות קיפלינג באליאקספרס!
http://s.click.aliexpress.com/e/pyXd1dK0
חנות קיפלינג באליאקספרס!
לגבי הגקט, הזמנתי את החרדל, לא רואה בזה משהו רוסי.. ממש יפה בעיניי.תודה!
הגקט באמת מהמם, הצבעים במציאות נורמליים? זה לא מדי רוסי כזה?
והסרבל מושלם, אבל המשלוח..
אגב הקישור נפתח לי בלי בעיות בגלישה רגילה
אם שאלת אותי אז כן.והמידות בסדר? כמו בארץ?
יפה שמתקשריםצעיף לחורף - הבד מכותנה נעימה, ממש יפה
אני מחכה לו כבר הרבה זמן כבר התייאשתי ממנו...
(לא השאירו לנו שיש חבילה בדואר, והיום התקשרו מהדואר לומר שיש אצלם חבילה ואם לא באים לקחת אז שולחים חזרה. )
בדצמבר בד|כ יש סייל ברשת בארץ, יש עד 50% אמיתית על מבחר פריטים.תודה
הקטע הוא שהצמידים שם עולים 280 ש"ח וככה אני חורגת בכמה שקלים מהמכס וצריכה לשלם עוד 17 אחוז....
אבל ממש תודה
לא ידעתי....

ברצינות?בדצמבר בד|כ יש סייל ברשת בארץ, יש עד 50% אמיתית על מבחר פריטים.
שווה לחכות
אני לא יודע כמה זה מעניין כאן את הציבור
אני חיפשתי אבקת חלבונים כשרה ללא חלב וללא סויה
ומצאתי את זה
הזמנתי את כל הטעמים ולטעמי השוקולד הכי מוצלח
אא"כ רוצים לשלב את זה באוכל או שייקים שאז צריך לקחת בלי תוספת טעם
(שימו לב שבקניה מעל 40$ המשלוח חינם
ואם רוצים משלוח מהיר מחיר המשלוח יורד ככל שסכום הקניה יותר גבוהה)
הקוף של קיפלינג, מי מוצא לי?
קישור לקופיף דמוי קיפלינג (דומה)לא זמין...![]()
הלינק חסום בנטפרי
זה מניסיון?לוח ציור זוהר לילדים עד גודל של A4 להיט מתנה נהדרת
מצורף למטה סרטון הדגמה של לוח ציור זה.
לחצו כאן!!!
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים