קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
צריכה המלצה באמאזון (בתקווה שיהיה את הקופון של פועלים...) על:
-מצלמה שיכולה להתחבר לפלאפון (כשאני משאירה תינוק ויוצאת להליכה שאוכל לראות אותו)
-מדחום אוזן של בראון
-בטריה למחשב sumsung np350v5c
כמובן עם משלוח לישראל
@בעריש יכל לעזור?
אשמח לעזור רק לא הבנתי מה את צריכה.
המלצה מניסיון? מציאת המוצרים? השוואת מחירים? משהו אחר?

יש באלי מד חום ששמים על המצח זה היה מהקישורים של תשיג לי קישור
שמעתי כמה שהזמינו את זה ומממש מרוצים
אני קניתי האלי ולא מראה כלל תוצאות מדויקות

• לגבי הסוללה צריך מספר דגם מדויק (כולל תת דגם).
  • לגבי המצלמה בייביסיטר כבר ראית משהו? אני צריך כיוון.

נערך לאחרונה ב:
  • לגבי הסוללה צריך מספר דגם מדויק (כולל תת דגם).
  • לגבי המצלמה בייביסיטר כבר ראית משהו? אני צריך כיוון.
נראה לי שזה הדגם המדוייק
NP350V5C - S05IL
לגבי המצלמה ראיתי בשילב כזה דבר:
https://www.shilav.co.il/wi-fi-camera
יש הרבה מצלמות שמגיעות עם מסך, אבל אני צריכה משהו שמתחבר לי לפלאפון
וגם השאלה אם המצלמות שמתחברות לפלאפון מתחברות גם למערכת הפעלה אנרואיד או שחייב איפון? (יש לי sumsung j1)
תודה רבה!!

מחפשת דיו שחור למדפסת HP. כמובן שעדיף עם ניסיון.

מכס על מוצר זה עם מחיר משלוח או רק על המוצר עצמו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה