כן לא מסובך הולכים לכל ההזמנות ומשם מזמינים
לגבי השירות לקוחות יש לשונית עזרה שם יש שירות לקוחות (אנגלית חייב תרגום) בהתחלה רובוט ואחרי שמשגעים אותו קצת הוא שואל אם רוצים צ'ט חי בהצלחה
אולי אתה לא נמצא תחת החשבון שלך? תבדוק את זה. ייתכן שאתה תחת חשבון אחר או בכלל לא תחת חשבון ספציפי.מישהו יכול לעזור?
עשיתי הזמנה בעלי אקספרס, שילמתי וגם קיבלתי אישור למייל שהמוכר שלח את המוצר.
אבל כשאני נכנס להזמנות שלי, נאדה, כלום, אפס.
אין מוצרים שהזמנתי ואין כלום בעגלה..
מה זה????
הכסף נגבה אוטומטית,@זבון וזבין
ראיתי עכשיו שהוא שלח לי אז ב11.11שאין לו את הצבע שבחרתי.
לא עניתי לו על ההודעה ולכן כנראה ביטל.
איך אני יודעת שלא גבה את הכסף?
חנויות העתקי מותגים שנפתחו, זמינים לזמן קצר.
מלאי ומגוון מוצרים גדווול
מלאים בשעונים ותיקים ועוד...
קישור לחנות העתקי מותגים השניה
באלי.
עמוד צמידים ושרשראות העתקי מותגים
קישור לחנות מוצרי דיסני, בעיקר תיקים לעגלות, ומנשאים יפים!
באלי
קישור לחנות להעתקי מותגי סברובסקי פנדורה וטאוס בזיפי
באלי
תלוי בסגנון המשלוח,מישו יודע לומר לי אם כתוב לי במעקב שנשלח
בייג'ינג, יציאת חברות תעופה - עכשיו זה תלוי בדואר ישראל, או שזה קשור עדין לסין?
תודהכדאי לבדוק במוצרים הדומים כי יש בהרבה יותר זול עם יותר משובים,
בקישור שהועלה יש בנוסף דמי משלוח כדולר וחצי.
כותבים מילים בלי קשר, סתם - יטווןקריע יכעטוע וןגירכג לתיעגכצ וכדו' כמה פעמים והוא מעביר לצ'אט חיאיך שגעת אותו?
לא מצליחה להגיע לצ'ט חי.
aliradiotechblack5 עבד לי עכשיו תודה8$ הנחה בקניה מעל 60$:
עד מתי מבצעי הבלאק פריידי?
המבצעים שווים? בסגנון של ה- 11.11?
מה ההבדל בין האוזניות הנ"ל לאוזניות בקישור הבא:ולעצם העניין הבאתי בעבר קישור לאוזניות איכותיות קטנות (כפתור) שזה סיליקון עם שמע מצויינת,צפה בקובץ המצורף 570433
עכשיו זה די זול-8.92 דולר
קישור לעליאקספרס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים