אלי-אקספרס ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~

משתפת באותיות מאירות שקניתי- הם נראות WOW!!!
משדרג את החדר ממש!!
וזה גם יחסית ממש עושה אור נעים

זה הקישור שהזמנתי דרכו, הגיע עטוף ומוגן היטב!
קש מניסיון

משדרג את החדר ממש!!

קש מניסיון
יש מצב להעלות תמונה אמיתית?

בעלי נכנס למקלחת אז צילמתי מהר:sne::LOL:

משדרג את החדר ממש!!

קש מניסיון
יש מצב להעלות תמונה אמיתית?

קבצים מצורפים

• 2022-01-24.jpg
    2022-01-24.jpg
    KB 22.2 · צפיות: 156
מצרפת ק''ש מנסיון אישי.

פיז'מה חורפית מתוקה. מחממת מאד. מידה 1-2 טיפה גדול לבן שנתיים. האזניים של הדובי מחוברות לפיז'מה בשני תפרים אלכסונים בודדים ואחרי כביסה הן טיפה שמוטות, אני הולכת לתפור אותן מסביב בתפר מלא.
הזמנתי את החום הכהה:

חולצת בית מהממת! בד קייצי נעים ונח. הזמנתי את השחור. החולצה מגיעה בלי הסרטים על השרוולים.
הזמנתי מידה XXL ולדעתי זה תואם ל46. הייתי מזמינה L בשביל מידה 42.

מחזיק מוצץ נחמד, לא התלהבתי, לטעמי קצת גס. למי שמחפשת משהו עם נוכחות ממש- זה הסוג. הזמנתי את החרדל- הראשון מימין בשורה השניה.
https://s.click.aliexpress.com/e/_APmOT9

סיכות ראש שמתאימות ל**בן**. חפשתי המון בחנויות בארץ ולא מצאתי סיכות ראש לבנים, חוץ ממשהו לא יותר מנחמד שכן מצאתי ועלה המון. בקיצור, הזמנתי את הסיכות משני הקישורים האלו והן בדיוק מה שחפשתי. נראות על הראש ממש מתוק. הראשון בצבעים שמתאימים יותר לקיץ והשני - לחורף.

כאן הזמנתי את הקליפסים בצורת מיקי מאוס שנראים כך- לקיץ. הגיע בדיוק כמו בתמונה, הקליפסים קצת קטנים:
1643095281564.png

וכאן בצורת מיקי מאוס שנראים כך- לחורף. הגיע כמו בתמונה:
1643095341941.png

אלו הסיכות שקניתי קודם, הפשוטות:

עגילים שיקיות, מקבלת עליהן מחמאות, מחזיקות לי כבר כמעט שנה

אעלה בהמשך עוד בעז''ה

נערך לאחרונה ב:
ק.ש. מנסיון

קופסא לטישו מהממת!!!!!!! (זה יפה יותר עם 2 חבילות בפנים- שיתפוס נפח)
WhatsApp Image 2022-01-26 at 21.59.30.jpeg

זה מהמלצה פה- פאזלים מעץ. מתאים לגיל שנתיים בערך כדי ללמוד לעשות פאזל. אהבתי שיש את הציור מתחת...

פילטרים לשואב ידני של שיאומי. מחיר פצצה!

בזה כנראה ממש לא התעמקתי לפני שהזמנתי כי הופתעתי לגלות שזה רק חתולים ובגודל די קטן (כמו שכתוב בפרוש- 1 אינץ'....):sne:
תכלס הבן שלי ממש אוהב חתולים אז יצא לטובה. זה לא מגיע בגליל אלא ברצועות.
ואם יש למישהו המלצה לעוד מדבקות זולות אני אשמח.

מחזיק לטלפון לרכב. ממש חזק ואיכותי

דיס המלצה-
נראלי מישהי מפה המליצה, זה לא מראה מזכוכית אלא סתם משהו מפלסטיק וזה ממש ממש מעוות. לחלוטין לא יכול לשמש כמראה. גג כקישוט פושט לחדר...

הכל מנסיון ולא שיווקי(לא יודעת מה זה). חלק זה דברים שהזמנתי בעבר לא יודעת אם עדין עובד

מחזיקים למוצץ חמודים- לא מחזיקים יותר מכמה חודשים, לי זה היה שווה...
זה עם שם-
וזה בלי שם- https://www.aliexpress.com/item/Bab...150.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dUOKBnn
מחזיק מצויין יותר איכותי בלי שם- https://www.aliexpress.com/item/Bit...559.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dUOKBnn

תיק מצוין וגדול לעגלה- החזיק שנה ונקרע טיפה בפנים, (לא משהו שרואים) תיקנתי לבד. אבל העמסתי עליו
נעליים מצויינות לתינוק-
ואלה מהממות- https://www.aliexpress.com/item/New...525.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dUOKBnn

סינר קל לניקוי

כובעי שמש לתינוק קטן מתוקים מתוקים הזמנתי שניים-
קסקט לתינוק קטן( עד 4 חד )

סינרים לפליטות- מעולים כביסים

נעלי בית- דיי נוחות, גבוהות.

ק.ש.

התקנתי בבית מדף לנרות שבת מזוויות מתקפלות ובתור מדף השתמשתי בלוח אקרילי שנראה 100% כמו זכוכית וניתן לעבוד איתו ולקדוח בו חורים (בחורים שמתי ברגים קטנים וציפיתי את הקצה בדבק חם שלא ישלפו החוצה)

פתאם אני חושב לעצמי, בעצם גם את הקנדלברה הזאת הזמנתי מאמזון לפני שנתיים.....

1643576795754.jpeg

נערך לאחרונה ב:
ק.ש.

התקנתי בבית מדף לנרות שבת מזוויות מתקפלות ובתור מדף השתמשתי בלוח אקרילי שנראה 100% כמו זכוכית וניתן לעבוד איתו ולקדוח בו חורים (בחורים שמתי ברגים קטנים וציפיתי את הקצה בדבק חם שלא ישלפו החוצה)

פתאם אני חושב לעצמי, בעצם גם את הקנדלברה הזאת הזמנתי מאמזון לפני שנתיים.....

צפה בקובץ המצורף 1054599
זה נגד אש ?

קראתי שזכוכית אקרילית (פרספקס) עמידה בפני שריפות כי היא נשרפת רק מעל ל460 מעלות (אבל הטמפרטורת ריכוך היא 105 מעלות כדי לעצב ממנה צורות מחדש.....)

ניתן לראות ששמתי גם מגש זכוכית על המדף של הפרספקס אבל סתם שתדע שמחומר זה עושים את החלונות של המטוסים (כמובן עם העובי המתאים)

כמה דברים שהגיעו בתקופה האחרונה, הרבה מהמלצות פה תודה!

עגילים מהממות לא יורד הצבע במגע עם מים

מחזיק מוצץ עם שם

הסריג המומלץ פה, קניתי כמה גם לאחיות שלי, הגיע מהר, ונראה מעולה גם אחרי כביסות

עגילים לילדות ממש חמודות

קופסא לבר מצווה, מומלץ להזמין מראש כי לוקח לזה זמן להגיע
אבל נראה ממש יפה ומרשים

בלונים יפים

מעמד לבלונים

שמיכה יפה לתינוק

כיסוי לידית של יויו

חנות עם תכשיטים ממש יפים, הזמנתי כמה דברים שכבר לא זמינים
זה קישור לחנות עצמה- הגיע שם עוד סחורה יפה

הכל ק"ש מנסיון

ק"ש של הזמנות אחרונות מוצלחות מאוד-

עגילים ממש חמודות, הזמנתי כבר הרבה כאלה- מעולות!
הגודל הגדול הוא חישוק בינוני- מתאים לנשים. והגודל הקטן הוא ממש קטן- מתאים לילדות קטנות!
תיק אחסון בגדים- הזמנתי את האפור, הוא מכיל הרבה! אז מי שאין לו צורך בתיק אחד שמכיל הרבה- שיחפש גודל קטן יותר
כובע מהמם!

הזמנות מוצלחות (חלקם הזמנתי כבר בפעם השניה...)-

המגפון המדובר! לקחתי לפי טבלת המידות, יצא לי תואם למידות בארץ... איכותיות וחזקות ברמה!

החצאית המדוברת... לקחתי בכמה צבעים, מידה 4 לילדה בת 4, מגיע לה קצת מעל הברך

מקדחה של דקו- מומלץ!

מנורת לילה צבעונית עם הדפסה אישית. וואו כמה כבר הזמנתי ממנה... נדלקת במגע למטה/בשלט. הזמנתי 16 צבעים, ויש גם אפקטים שונים... מתנה מושלמת בעל!

גומיות פונפונים עם לוק חורפי. יש את כל הצבעים האפשריים! לכל בגד!

פפיון בינוני לשיער

ארנק מתכת מרשים ל7-8 כרטיסים

ואת העגיל הזה הזמנתי בדיוק לפני שנה והוא לא ירד מהאוזן של בת ה3! היום לראשונה היא חזרה מהגן שהגננת תיקנה לה את זה...

שמלה מהממת, לא מאוד מאוד עבה. אני הלבשתי עם קרדיגן שחור. מידות קטנות מאוד!

ק"ש מנסיון

כמה דברים שהזמנתי לבית:

מתלה לנייר סופג שנדבק על הארון העליון/מדף עליון

מדבקות מראה בצורת משושה שאפשר להדביק בצורות שונות

שעון קיר מקורי ויפה

מדבקות קיר מהממות לחדר ילדים

מדבקה חמודה

מתלים למגבות ללא צורך בלולאה לתליית המגבת

ק"ש מניסיון
המתלה לנייר מגבת- נדבק טוב על הארון? לא נופל?

האמת שעוד לא הדבקתי...
אנחנו לפני מעבר דירה והזמנתי את זה לבית החדש.
אבל לפי החוות דעת נראה שנדבק טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה