אלי-אקספרס ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~

הגיעה אריזה מושלמת
משאבה
חוטים למשאבה
מתאם אם רוצים משאבה כפולה או יחידה
2 בקבוקים עם פטמות ומכסים
2 קומפרסים
ודף מדבקות שווה!!!

נראה לי שכן
אני משתמשת במטען
אני כבר לא זוכרת עם הגיע עם כאבל...

אני קניתי ערכה מלאה
1644781339599.png

לא בדיוק יודעת
נראה לי גם קצת מידי מפורט בשביל פורום שיש בו בטוח גם גברים...
אוקיי
למען האמת גם אני גבר
אבל אני בשיתוף עם אשתי (בנידון על המשאבה)
תודה בכל אופן, נעזרנו.

משאבת חלב חשמלית מהממת קטנה נוחה ובארץ עולה 250 ש"ח

מנסיון אישי?
מישהו מכיר?
יש גם את זאת, מניסיון אישי, מעולה, קומפקטית, שקטה - אחת המומלצות!

מנורות לד 50 וואט ב40 ש"ח
עושות אור מאד חזק, מתאימות ממש לחדרים
אני קניתי צבע לבן קר- עושה אור כזה של אולמות
קש
לסלון יתאים לבן או צהוב?
הצהוב ממש צהוב או נייטרלי?
ידוע אם זה אותו חוזק ועובי כמו המוצר הזה?

נערך לאחרונה ב:
חוברת עם ציורים לצביעה למבוגרים-מרגיעה וכיף!

מוט שניתן להאריך כדי לנעול נעליים

פיל גדול וחנוד לילדים

קש מנסיון
טייץ סרבל מעברי מהמם

שמלת כלה לבובה - למי שמחפשת את הבת שלה לכלה...
כבר שנה הבובה לבושה רק בזה..

סניקרס מתוקות ואיכותיות

כפות סיליקון איכותיות
אחרי כמעט שנה של שימוש נשאר כמו חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה