- הוסף לסימניות
- #2,481
חושבת,מדתי יצא לי 5-6 ס"מ - להזמין מידה 6
עדיף שישב על היד וטיפה יזוז מאשר שיהיה קטן ולא יעלה על היד
חושבת,מדתי יצא לי 5-6 ס"מ - להזמין מידה 6
מאיפה את קונה את האבקה לבועות ????מקלות וחבלים ליצירת בועות סבון
ק.ש. מנסיון
הילדים חוגגים על זה - - - -
מקלות וחבלים ליצירת בועות סבון
בקיץ הקודם מכרו ב - 5 ש"ח בקבוקים עם נוזל.מאיפה את קונה את האבקה לבועות ????
העט תלת מימד ..זה מתאים לשקע בארץ? ומאיזה גיל זה מתאים?עט תלת מימד - הופך כל ציור ליצירה תלת מימדית, הילדים מתעסקים עם זה שעות!
הזמנתי ישר מילויים נוספים (מרב שמתעסקים עם זה הרבה נגמר מהר)![]()
15.28US $ 20% OFF|3d Pen For Kids Diy Printing Led Pencils Printer Drawing Gel Arts Crafts Toys For Children Cute Novelty Gift Professional Paint - 3d Pens - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תיק גן בצורת רכב, מהמם והגיע מהר![]()
1.25US $ |10meter 1.75mm Pla 3d Printer Pen Filament 100meter Or 200m 3d Refill 3d Handle Plastic For 3d Pen School Drawing Supplies - 3d Printing Materials - AliExpress
תיק קשיח מעניין לגן בצורת סופגניה![]()
10.0US $ 50% OFF|Disney Kindergarten Cartoon Travel Bag 3d Waterproof 95 Car Boys 2-5 Years Old Children Backpack - School Bags - AliExpress
קלמר איכותי עם קיבולת גדולה![]()
10.21US $ 19% OFF|Children Cute Donut Backpack Hard Shell Kids Kindergarten School Book Bag Rainbow Cartoon Print Casual Boys Girls Bagpack - Kids Backpack - AliExpress
ק.ש. מניסיון אישי![]()
4.65US $ 30% OFF|Large Capacity Pencil Case Kawaii Pencil Cases School Students Pen Case Supplies Pencil Storage Bag Box Pencils Pouch Stationery - Pencil Bags - AliExpress
קניתי אותוהמפיץ עובד מצוין
ואפילו יש לו ריח
אוירה נעימה
הרבה יותר נעים מהמפיצי ריח שקונים בסופרים ומשפריצים עליך ריח מרוכז...
זה בעשן יפה עשן קר
וקניתי בללין שמן למבער כשהיה מבצע וזה עלה לי 19 ש"ח נראה לי
כל פעם שמים כמה טיפות וממלאים מים 3\4
וזה מקסים!
צריך לבחור באפשרות eu plugהעט תלת מימד ..זה מתאים לשקע בארץ? ומאיזה גיל זה מתאים?
אני גם מחפשתמאיפה את קונה את האבקה לבועות ????
מאיפה את קונה את האבקה לבועות ????
יש לי חברה שמוכרת דברים כאלואני גם מחפשת
יש מצב לעידכון שמצאת?
לא יודעת מחיריםתודה
מאיפה היא בארץ?
ויודעת מה המחיר?
הזמנתי מבאבלס.תודה
מאיפה היא בארץ?
ויודעת מה המחיר?
תודה!!הזמנתי מבאבלס.
מצויין ממש קל הכנה וזול ויש לך שקט לכמה שנים.
כל יציאה לפארק אני מכינה ויוצאת עם זה
לא יודעתמי הילדים בתמונה?
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים