- הוסף לסימניות
- #2,661
בד דק (לא שקוף), חשוב לי להדגיש למי שמפריע לה -הוא טיפה ניילוני כזה, סוג הבדים של שיין למי שמכירה.מאיזה בד השמלות?
נראה מהמם על הגוף, אבל אני כן יודעת שיש כאלה שזה מפריע להן...
בד דק (לא שקוף), חשוב לי להדגיש למי שמפריע לה -הוא טיפה ניילוני כזה, סוג הבדים של שיין למי שמכירה.מאיזה בד השמלות?
יכולה לשלוח בבקשה תמונה לשעון? הסינון חוסם באתר..אחד המוצרים המוצלחים שהגיעו, חוסך המון מקום בארון וגם עוזר לסדר ואירגון
אירגונית מתכווננת לנעליים
שעון מוצלח עם תמונות אישיות![]()
2.39US $ 31% OFF|Durable Adjustable Shoe Organizer Footwear Support Slot Space Saving Cabinet Closet Stand Shoes Storage Rack Shoebox|Storage Boxes & Bins| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שולחים בהודעה למוכר את התמונות ומגיע מודפס על השעון![]()
19.55US $ 15% OFF|Create Your Own Wall Clock Custom 12 Photos Unique Souvenir Gift Home Wall Watch Personalized Family Friend Photos Printed Clock - Wall Clocks - AliExpress
ק.ש. מניסיון אישי
אני בהלםכמה דברים חמודים שהגיעו לי לאחרונה
מספריים קרמיות מעולות לגזירת הציצית, מגיע עם קופסא חמודה
![]()
2.31US $ 50% OFF|Fast Drop Shipping 2022 Baby Food Scissors Portable Infant Feeding Aid With Cutting Box Baby Supplies Baby Tableware For Health - Scissors - AliExpress
קש
איזה קנית?
מה שיקר יותר זה כולל עוד מברשת, קניתי את הזול בלי המברשת הנוספתאיזה קנית?
יש אחד ב87 ויש כאלה ב120-130
מה הכי טובה?
חייבת כזה...
ואיך משתמשים? זה דו צדדי?
איך משתמשים בזה? זה דו"צ?מה שיקר יותר זה כולל עוד מברשת, קניתי את הזול בלי המברשת הנוספת
אני קניתי פעמיים (אחד לחמותי אחרי שכל כך נהניתי מזה...)פעם אחת עלה לי 37 שח ובפעם השניה 31 שח, לא יודעת למה כאן קפץ המחיר אולי היה אז הנחה
כן, מנקה דרך צד אחד וזה מנקה פצצהאיך משתמשים בזה? זה דו"צ?
סנדלר (בקוטלר ב"ב) עשה לי את זה ב10 שקל.פעם שניה שאני מזמינה כמות (חידשנו נעליים וזה התוצאה...)
רפידות סיליקון לנעל, מונע שפשוף וכאב, נדבק בקלות, מאוד נח ולא זז
במקום לשים פלסטרים/טישו ולהוציא את הנעל כל הזמן כי כואב..
ק.ש. מניסיון
יש שם סרגל מידותהשמלה שקנית לאחותך, לפי איזו מידה? היא גבוהה? השמלה קצרה?
לאהמשאבה שפרסמת נטענת? אפשר לצאת איתה מהבית?
איזה מהשעונים שם לקחת? זה עדיין מחזיק לך?אני רוצה להמליץ על כמה דברים שהגיעו לי וממש התלהבתי
שעון כולל 5 צמידים מעלפיםםם
מעט קשה להקטין את השעון אבל הוא נורא יפה וטוב!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים