- הוסף לסימניות
- #6,301
בגירסה החוטית זה גם עם וייפי? ועם אנדרואיד?יש ווי פיי, אפשר לנתק
בגירסה החוטית זה גם עם וייפי? ועם אנדרואיד?יש ווי פיי, אפשר לנתק
תודה רבהעובד מעולה
כבר הרבה שנים
ועדיין![]()
אני מבינה שזה מאד מבאס לזרוק מוצרים לפח סתם...תודה רבה
אתם לא קוראים מה שאני כותב או לא מבינים
פרשתי
ולגולשים הניטרליים לא להזמין נוקיה C2!
סבבה מצויןאני מבינה שזה מאד מבאס לזרוק מוצרים לפח סתם...
אבל חבל להתקיף
קראתי כל מילה
אני מזמינה קבוע את המוצר הזה לאנשים רבים ולכולם זה עובד נפלא
חס וחלילהסבבה מצוין
אני לא יטעה אנשים שיקנו ויזרקו בשביל כמה שקלים של ק.ש.
זה העניין, זה נראה שיש שתי גרסאות,עם חוט ועם וויפי,מה הכוונה החוטית?
זה עם אנדרואיד ווייפי
מה ההבדל בין שתי האופציות? מעבר לווי פי וחוט.מקרן מומלץ במחיר לא הגיוני
82 שקל!!
רבש"ע, כמה עולה להם לייצר, שהם מצליחים למכור כל כך בכלום כסף?
זה לא המקרן הכי איכותי בשוק
אבל מקרן מעולה לשימושים של בית רגיל
לכיף לחופש, לאימוני ספורט, למפגשים משפחתיים וכדומה
![]()
2024 חדש 4k אנדרואיד 11 wifi6 200 אנסי allwinner h713 bt5.0 1080p 1280 * קולנוע ביתי 720p בית קולנוע חיצוני מקרין נייד - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
מעניין, לא נתקלתי בזה עד כהזה העניין, זה נראה שיש שתי גרסאות,עם חוט ועם וויפי,
ככה זה נראה...
שזה עם החוט הוא בלי וויפיי,אבל לא הצלחתי להבין מהמפרט, יש שם שאלות על המוצר,
אחת השאלות מה ההבדל בין הגרסאות,אבל אני לא מצליח להגיע לתשובות..
פשוט היה לי ניסיון מר עם מערכת אנדרואיד עם וופי...שממש לא הצלחתי לחסום...
כנ"למה ההבדל בין שתי האופציות? מעבר לווי פי וחוט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים