- הוסף לסימניות
- #11,561
עכבר מעולה ממש!!עכבר טוב וזול למחשב
תודה
בשימוש כבר חודשיים.
ק.ש.
עכבר מעולה ממש!!עכבר טוב וזול למחשב
תודה

מה ככ מיוחד בהם?מבצע מטורף!!!
אוזניות אנקר בלוטוס מקורי!!
איכותיות ממש, מניסיון אישי
הדגם הפשוט רק ב52 ש"ח
והדגם הכי משוכלל - מסנן רעשים מעולה, יש אותם לגיסתי ולי וממש ממש מומלץ!
ק.ש.
הם מאוד מוצלחותמה ככ מיוחד בהם?
גם בשיחות טלפון?הם מאוד מוצלחות
אחרי הרבה בירורים רכשנו דווקא אותם
הם עובדים טוב בבלוטוס עם פלאפונים כשרים (מה שהרבה אוזניות לא עובדות טוב בגלל זה)
שמע חלק וברור גם עם הרבה רעשי רקע
כן, אני מדברת בעיקר על שיחות טלפוןגם בשיחות טלפון?
הבנתי, זה גם באוזניות הזולות יותר?כן, אני מדברת בעיקר על שיחות טלפון
אשמח לשמוע אם השאיבה שלו ממש חזקה??שואב אבק פצצה לרכב..
אותם אני לא מכירה אישית, שמעתי שהם גם מעולותהבנתי, זה גם באוזניות הזולות יותר?
גם עם כשר? (לא שמתי לב אם כתבת ..)אותם אני לא מכירה אישית, שמעתי שהם גם מעולות
אבל הניסיון המוצלח שלי זה עם הp40i
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים