אלי-אקספרס ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~

שעון יד לילד בן 9.
שעון יפה ומרשים, עם תאריך, נגד מים ,כולל שעון מעורר ו....אפשר לראות את השעה בכמה צבעים שונים!!!! (לילד בן 9 זה שיא האטרקציה!!!)

הגיע שבוע ויומיים אחרי ההזמנה!!!!

https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/children-watch-sport-kids-watches-silicone-strap-waterproof-led-digital-watch-for-kid-children-student-girl-boy-wristwatch-clock/32906473086/?vId=14:193#Black/#307
Children-Watch-Sport-Kids-Watches-Silicone-Strap-Waterproof-LED-Digital-Watch-For-Kid-Children...jpg

Children-Watch-Sport-Kids-Watches-Silicone-Strap-Waterproof-LED-Digital-Watch-For-Kid-Children...jpg

שיווקי מנסיון

נערך לאחרונה ב:
מוצרים מוצלחים שהזמנתי והגיעו - מומלצים מאוד מניסיון! ק"ש

סרט קטיפה -שמה מתחת המטפחת והיא לא זזה!!
זה לא עבה מידי ורחב מידי הסרט?
בקטע שבולט מתחת המטפחת לא?

מגן אצבעות כשחותכים ירקות
מתאם מטייפ סי לאוקס
תיק למחשב (מגיע בלי רצועה)
ק"ש מניסיון

ק"ש של קניות מוצלחות מנסיון-
עכבר אלחוטי שקט- פשוט מעולה!!! הגיע תוך 10 ימים

מקדחה של דקו- מעולה!!! יש לי גם ברגה וג'קסון- מי שמתעניין שיבקש ואעלה

מנורת לילה בהדפסה אישית- תלת מימד- פשוט מוווושששלם. נדלק בטאצ'/בשלט. 16 צבעים+אפקטים
הזמנתי פעם שלישית (למתנות...)

פפפיון- מגיע 2 בחבילה

גרביים עד הברך- מחזיק לי עונה ונשאר חדש אחרי מלא כביסות-

נרתיק מתכת ל7-8 כרטיסים. מתרוממים בלחיצה, ויוצאים כמו בתמונה
קניתי מתנה לבעלי- אחת המתנות המוצלחות (מושא המתנות אצלו בעייתי מאוד...)

ועוד-
החותמת המככבת- הדפסה אישית. זה הזמן להזמין ולחתום על כל הסוודרים של הילדים...

עגילים טובות ויפות- הזמנתי את מה שמופיע בתמונה הגדולה...

עגיל לילדות, מחזיק מעמד כבר כמעט שנה! בלי להוריד מהאוזן!!!

כובע-שמשייה לתינוק. מונע מים על הפנים... יש תיקתק להתאמה לגודל הראש... מתאים לכל הגילאים...

חלקי חילוף לנוקיה 208

גומיות סיליקון לילדים קטנים- מגיע עם נרתיקון- מעולות!

שמלה מהממת למעבר- לקחת מידה יותר
בהצלחה

סליחה שאני מתערבת, אבל תבדקי את זה כמה חודשים לפני שאת ממליצה לאחרות
כי אחותי קנתה משהו דומה לפני שנתיים ואחרי איזה חודשיים המילוי יצא מהג'קט לאט לאט דרך החורים והיה נראה זוועה
יש לי כזה כבר שנתיים.
עכשיו הזמנתי חדש כי הישן גדול לי אבל הוא עדיין מעולה

קופסאות לתבלינים.
מגיע עם 6 קופסאות פרקטיות +בסיס שמותאם בדיוק לקופסאות.
מאז שהקופסאות האלו הגיעו התבלינים אצלי במקפיא עומדים כמו חיילים.
הקופסאות נכנסות עם הבסיס לדלת של המקפיא וכשאני מבשלת אני מוציאה את כל הבסיס עם הקופסאות.
הזמנתי אחד כדי לבדוק איך זה ואני רוצה להזמין עוד אחד שיהיה לי לעוד תבלינים שכרגע מסתובבים בכל המקפיא.
https://www.zipy.co.il/p/aliexpress/-/32800137075/#307

HTB1rcjSQpXXXXbuaXXXq6xXFXXXk.jpg

שיווקי מנסיון
אפשר קישור לאלי אקספרס?

נמאס [לי] לדבר על בלוטוס...

המלצה על סיכות לשיער
[לקחתי ת'אחרון]
מאמינה שלא יחזיק יותר מידי אבל בשימוש כבר חודשיים פלוס ונראה מעולה!

צמיד חמוד!
[הזמנתי ת'לבן]

[...זהב אדום עם העיגול]
טבעת יפה! נראית כחדשה... 4 חודשים בשימוש!

מנורת לילה בהדפסה אישית- תלת מימד- פשוט מוווושששלם. נדלק בטאצ'/בשלט. 16 צבעים+אפקטים
הזמנתי פעם שלישית (למתנות...)
ממש מעניין אותי למתנות- איזה גודל הזמנתם? יוצא מספיק מרשים? מה המחיר הסופי, ותוך כמה זמן הגיע?
תודה.

מתאים לC2
ממש מעניין אותי למתנות- איזה גודל הזמנתם? יוצא מספיק מרשים? מה המחיר הסופי, ותוך כמה זמן הגיע?
תודה.
הזמנתי פעם 18 ופעם 20, ממש מספיק!!!
לי יצא 80 ומשהו כולל המשלוח
ממליצה בחום!!!
הגיע תוך שבועיים-שבועיים וחצי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה