- הוסף לסימניות
- #1,321
אין לי מושג. תתכתבי עם המוכר ותשאליהוספתי לסל תודה
נראה לי לא זמין כבר
אפשר בעברית?
אין לי מושג. תתכתבי עם המוכר ותשאליהוספתי לסל תודה
נראה לי לא זמין כבר
אפשר בעברית?
אשמח לאביזרי שיער
יש עוד כמה והרבה אביזרי שיער שהזמנתי אם מעניין מישהי
רק באפליקציה? למה לא מצליח להוסיף לעגלה?משקל דיגיטלי למזוודה מעולה (אותו דבר קניתי באמריקה ב30$)
ק.ש. מנסיון
קישור מוצר: https://temu.to/k/ep6fgik9gof
עסקה בלעדית[₪5.33]
ההנחה עשויה להשתנות, נא לעיין בתצוגת הדף.
מתקן לקשתות- https://temu.to/k/exn1f6slxq7אשמח לאביזרי שיער
תוכנית שותפיםרק באפליקציה? למה לא מצליח להוסיף לעגלה?
אפשר קישור של תוכנית שותפים?
לא ק"שאשמח לקבל קישור למעיל מטמו
לילדים קטנים (גיל שנה ושלוש)
איכותי, חתיך, עומד יפה, קצר
מנסיון בלבד
עדיף בצבע שחור או אדום
תודה רבהקישורים מהתקופה האחרונה (יש הרבה כי עברנו דירה....)
(מניסיון וללא ק"ש) (יכול להיות שחלק שיווקי אבל לא שלי.. אין לי מושג)
ניסיתי ליצור חשבון, מה ממלאים בכל השדות? למשל אתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים