temu קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

• הוסף לסימניות
ואני יתחיל

חולצות מהממות לבנות הגיע ממש יפה מידות טובות

https://www.temu.com/goods.html?_bg...234303464_55funbb6z5&refer_page_sn=10045מעלים מהממות לבנוות הגיע ממש יפה וניראה איכותי

• הוסף לסימניות
התלהבתי.
חיפשתי מוצרים לעיצוב אירועים,
יש דברים מדהימים,
רק שלרוב לא מצוין מידות : (
מה שמונע ממני להזמין כמה דברים מדהימים שעד עכשיו היו קיימים רק בדמיון שלי...
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
התלהבתי.
חיפשתי מוצרים לעיצוב אירועים,
יש דברים מדהימים,
רק שלרוב לא מצוין מידות : (
מה שמונע ממני להזמין כמה דברים מדהימים שעד עכשיו היו קיימים רק בדמיון שלי...
מה אפשר לעשות?
בדרך כלל הדברים קטנים יותר ממה שהם ניראים... או שיש גודל בתיאור בדרך כלל יש או מתמונות של אנשים מההמלצות

• הוסף לסימניות
ואני יתחיל

חולצות מהממות לבנות הגיע ממש יפה מידות טובות

https://www.temu.com/goods.html?_bg...234303464_55funbb6z5&refer_page_sn=10045מעלים מהממות לבנוות הגיע ממש יפה וניראה איכותי
תגידו, זה מתאים גם לבנים?:cool:
בא לי להזמין סט לכולם.

• הוסף לסימניות
זה מאוד זול אבל זה כותב לי מינימום הזמנה 120 שח
יש איך לעקוף את זה ?
נכנסתי לשם לפני תקופה ועכשיו הכל השתנה יש התאמה לעברית ממש יפה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צאט.png
    צאט.png
    KB 31.3 · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!
אין להתכתב בכלל רק קישורים מנסיון
באו נשמור על אשכול נקי
כל אחד שקנתה והממליצה מוזמנת לשלוח קישור שאחרות גם יהנו
היתרון הגדול שמגיע עד הבית בהזמנה מעל 75 ש''ח ולא צריך ללכת לדואר וכו סגנון המוצרים כמו עלי אקספרקס ושיין

• הוסף לסימניות
קפוצון לחורף בהדפס לגו מטורף

קפוצון לחורף ירח
חולצה מהממת לשבת
מכנסי פוטר מומלצות לפיגמה הגיע מהמם

בגד לצילומי ניו בורן פו הדוב

• הוסף לסימניות
מדף לבן חמוד ללא צורך בקידוח נדבק עם מדבקה
מתלה מעלים קשת בענן
מעמד לסקוטש בכיור
עיטוף לצילום לבן מושלם

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה גדולה מהם והתחשק לי קופון כתבתי לנציג בצאט הם היו ממש זמינים והיא נתנתה לי קופון של 20 אחוז זה הקנה לי הנחה בערך 40 שח היה שווה... חמודים שם ממש....

• הוסף לסימניות
יש קישורים שווים?
אשמח מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה