temu קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

• הוסף לסימניות
הם אבל לא כמו שיין שכתבו נגד ישראל?
האספקה שם בזמן?

• הוסף לסימניות
וילון לחדר או כל מקום ,מידות שונות,אני רכשתי באורך של 199 ס"מ על מטר כפול שתיים יצא לי בערך 138 ש"ח,מאוד מאוד יפה .....

b5756237-8aab-4183-a36a-ac96fbb5aead_800x800.jpeg

19e6c2d339b1dd1c5c07ea9f1a060c4a.jpg

• הוסף לסימניות
וילון לחדר או כל מקום ,מידות שונות,אני רכשתי באורך של 199 ס"מ על מטר כפול שתיים יצא לי בערך 138 ש"ח,מאוד מאוד יפה .....

b5756237-8aab-4183-a36a-ac96fbb5aead_800x800.jpeg

19e6c2d339b1dd1c5c07ea9f1a060c4a.jpg
ובנוסף אבזם וילון
6e4e2246d1ac960f37fe12b9cc8f98ff.jpg

• הוסף לסימניות
סט כלי עבודה פרקטי,היום בעקבות קפיצת הדולר המחיר זינק בכ20 ש"ח כך שזה יוצא היום ב 72 ש"ח

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בטוחות שזה לא שיין?
כל התמונות אותו דבר

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה לפני שבוע וחצי! הגיע לי שליח חסידי עד הבית הייתי ממש מופתעת כי במעקב היה רשום שזה עדיין במעבר בקיצור הייתי ממש מופתעת לטובה מעלה כאן מוצרים מהממים שהגיעו לי.

מחזיק לטלפון למיטה. ממש יציב

פיגמות מהממות לבנות דק ארוך בד ממש נעים מרוצה ממש

סריג מהמם לנשים לקחתי את החום מאד עבה בד סרוג שמן מידה מעולה

• הוסף לסימניות
ועוד דברים

משחק חמוד לילדים מתאים מגיל קטן אצלי הבנות ממש נהנו לשחק בו חלקים קצת קטנים אבל ממש איכותי

אני אישית לא מסתדרת בלי השקיות האלה לכסות אוכל וצלחות שעל השיש קניתי כמות עולה גרושים

חולצה מהממת לבנות הזמנתי את הירוק מידות מעולות בד ממש עבה ומאד מחמם.

• הוסף לסימניות
סיכות לשיער חמודות
הזמנתי 2 אותו דבר וככה יש זוגות

בקבוק מים

מכונית משחק קטנה חמודה

שקיות זילוף

ספריי שמן

מסרק שביל מצוין

קרש חיתוך דק ונוח אבל לא הסתכלתי על המידות וזה קטן

גרביים לתינוק שהיו באותה הזמנה לא הגיעו

משלוח עד הבית ממש כיף

• הוסף לסימניות
מחפשת קישורים לקופסאות אחסון לבגדים בשיטה של קון מארי
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
שקיות לכיסוי מאכלים וצלחות מזון, נראה איכותי וטוב. לא הכי גדולות

רולר לספיחת שומן מהפנים, לבעלות/י עור שמן. בסטייליש עולה 50 ש"ח במבצע...

ספוג לניקוי פנים, חמוד וקטן

זוג מגיני נעליים-להגנה מפני קמטים. מניחים בתוך הנעל וזה כמעט לא מורגש גם כשהרגל בפנים

• הוסף לסימניות

הגיע מהמם!! מכנסיים ושרוולים צמודים, המידה תואמת לארץ.

ב"עלי" אותו סט עלה כ20 שח יותר

• הוסף לסימניות
מגפונים לילדות? יש?
זה מנסיון מומלץ ממש!

ואלה לא ממנסיון אבל ניראות טוב

• הוסף לסימניות
מישהי הצליחה להזמין בפחות מ75 ש”ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה