temu קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

התכונתי לקישור על מוצרים!
ואם אכן נגמר כמו שזה נראה אז כללי האשכול לא רלוונטיים
  • ניתן להעלות קישור שיווקי, אך חובה לציין גילוי נאות בהודעה - ק"ש.
  • שימו לב, ק"ש ללא גילוי נאות, או קישורים שלא מניסיון אישי יגרמו לחסימה מהאשכול.
ואין אינטרס כ"כ לאנשים להעלות קישורים שהזמינו וחבל.
אני לא חושב שהיה אי פעם לטימו קישורים שיווקיים על מוצרים זה תמיד היה על הבאת משתמשים חדשים, אחד מהדרכים לגייס משתמשים חדשים הוא על ידי קישור שיווקי למוצר שדרכו המשתמש אחר כך נרשם, כך להבנתי

אני לא חושב שהיה אי פעם לטימו קישורים שיווקיים על מוצרים זה תמיד היה על הבאת משתמשים חדשים, אחד מהדרכים לגייס משתמשים חדשים הוא על ידי קישור שיווקי למוצר שדרכו המשתמש אחר כך נרשם, כך להבנתי
האמת שאתה צודק לכאורה אך לא מובן מה זה כללי האשכול על ק"ש.
אגב אני בדקתי ולגבי אלי אקספרס טוענים שגם כבר אין קישור על מוצרים. מענין

איך עושים את זה?

יש את קאשדו שזה גם מקבלים כסף דרך תוכנית שותפים וגם כל קניה שעוברת דרכם מקבלים החזר כספי
יש תוסף שלהם שכל פעם מקפיץ לך את קניה דרך קאשדו.
לכאורה זה מקביל לשותפים של טימו ולא או זה או זה.
הקישור להרשמה לקאשדו זה https://cashdo.co.il/?ref=2bJXTL

יש את קאשדו שזה גם מקבלים כסף דרך תוכנית שותפים וגם כל קניה שעוברת דרכם מקבלים החזר כספי
יש תוסף שלהם שכל פעם מקפיץ לך את קניה דרך קאשדו.
לכאורה זה מקביל לשותפים של טימו ולא או זה או זה.
הקישור להרשמה לקאשדו זה https://cashdo.co.il/?ref=2bJXTL
לא מקבלים כסף מקאשדו אם משתמשים עם קופון...

ראיתי שהם כותבים את זה ונסיתי להבין מה הכוונה קופון, בקיצור מתי אני מקבל מקאשדו ומתי לא?

ראיתי שהם כותבים את זה ונסיתי להבין מה הכוונה קופון, בקיצור מתי אני מקבל מקאשדו ומתי לא?

יש אפשרות בטמו להזמין עם קופון של 20 אחוז הנחה שמבקשים מהם בצ'אט
וכשמשתמשים בקופון לא מקבלים את ההחזר לקאשדו

מאיזה סכום צריך לשלם מכס?

בטימו אין מכס

מי הזמינה חצאית או שמלה יפה?
לנשים

מאיזה סכום נציג הוריד לכם את הגבלת הסכום המינימלי למשלוח?
לי הנציג בצ'אט לא הסכים

אני הזמנתי עכשיו-ממש מרוצה
רק צריך לשים לב לסמן אפשרות למשלוח עד הבית ולא לסניף דואר,שכמעט פספסתי את זה
הגיע אלי עד הבית פשוט כיף

אני הזמנתי עכשיו-ממש מרוצה
רק צריך לשים לב לסמן אפשרות למשלוח עד הבית ולא לסניף דואר,שכמעט פספסתי את זה
הגיע אלי עד הבית פשוט כיף
מעניין אותי באיזה תאריך הזמנת?
פשוט אני הזמנתי לפני חודש+ ועדיין לא הגיע לי הזמנה

מעניין אותי באיזה תאריך הזמנת?
פשוט אני הזמנתי לפני חודש+ ועדיין לא הגיע לי הזמנה
מוזר ממש
אני הזמנתי שבוע+ לפני פסח
והגיע בחול המועד
לאיפה הזמנת-לבית או לסניף דואר?

מי הזמינה חצאית או שמלה יפה?
לנשים
הזמנתי הרבה דברים משם, לנשים ונערות. אם יהיה ביקוש אשמח להעלות קישורים. אבל אני לא יודעת אם ראוי להעלות באשכול הזה קישורים לבגדי נשים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה