temu קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

לאו דווקא הזמנה ראשונית
צריך לדעת לשלב איומים לעבור לאתרים אחרים עם לשון יפה לשחק איתם
ולשלם אך ורק עם פייפאל
לא עם אשראי

אני משלמת ע''כ אחוזים לפאייפל?
ואיך נרשמים מקבלים הודעה קולית עם קוד לפלאפון
?
מה פתאום
הם פשוט נותנים שירות ואחריות
ואם יש החזרת מוצרים זה מוחזר על ידם
והעניין הוא שזה חברה מוכרת ובטוחה
ולא איזה אתר סיני שלא יודעים עליו בדיוק

מה פתאום
הם פשוט נותנים שירות ואחריות
ואם יש החזרת מוצרים זה מוחזר על ידם
והעניין הוא שזה חברה מוכרת ובטוחה
ולא איזה אתר סיני שלא יודעים עליו בדיוק
אני מנסה עכשיו להרשם אליו
הוא רושם לי ששול ח קוד לפלאפון
אני עם כשר
מה עושה?

למישהו יש קישור לידיות לעגלת בוגבו?

100 אחוז
נו רציני לא יודעת להגיד לי מה לעשות?חחחח

צריכה זרה דחוף
הזמנתי בטימו ב480
הבנתי מכאן שאני לא משלמת מכס נכון?
1716272984652.png

למישהו יש קישור לגרבי רגל נורמליים או שזה לא קיים ?אני מנסה כבר מלא זמן לנסח והטימו לא מבין מה זה גרבי רגל...

אם אני מזמין ומבטל חלק מההזמנה מיד האשראי מזדכה או שזה רק קרדיט,וכמו"כ האם ניתן למשוך קרדיט ,ודבר אחרון האם משהו בירר האם יש בזה גזל להזמין כדי להגיע למינימום ולקבל משלוח ואחרי זה לבטל חלק בתודה מראש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה